Autovisie
Autovisie Nieuws 16 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Psychedelische Bentley Continental voor goed doel

Peace and love. Deze Bentley Continental GT V8 S Convertible is door kunstenaar Peter Blake omgetoverd tot rijdende Pop Art.

Bentley Continental by Peter Blake -3- Autovisie.nl

Vier stoelen, vier kleuren

Een knalroze grille, een groene voorbumper, een felblauwe carrosserie en een gele motorkap met daarop een groot hart. Sir Peter Blake, vooral bekend van de albumcover van SgtPepper’s Lonely Hearts Club Band van The Beatles, is helemaal losgegaan op de Bentley Continental GT V8 S Convertible. Het interieur heeft weliswaar minder bonte kleuren, maar toch is het behoorlijk wild. Iedere stoel heeft een andere kleur leder. Zelfs het stuurwiel heeft twee verschillende kleuren en de versnellingspook is knalroze. Ook heeft Blake een playlist samengesteld van zijn favoriete muziek en die krijg je bij de auto.

Goodwood

De Bentley Continental by Peter Blake wordt geveild door veilinghuis Bonhams op 24 juni tijdens het Goodwood Festival of Speed. De opbrengst gaat volledig naar Care2Save Charitable Trust, een stichting die wereldwijd hospices ondersteunt. Het is de tweede auto die Bentley aan de stichting heeft gegeven.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.