Autovisie
Autovisie Nieuws 27 feb 2015
Leestijd: 1 minuut

Prijsvraag: Test zelf een dag alle sportieve Peugeots!

Op vrijdag 13 maart wordt de testbaan van de Politieacademie in Lelystad omgedoopt tot een ‘Peugeot GT Experience’. Op het circuit staat de complete line-up van sportieve Peugeot-modellen: de 208 GTi 200pk, de 208 GTi 30th 208pk, 308 GT 180pk en 205pk en de RCZ-R 270pk.

Peugeot RCZ R

“Een kleine groep genodigden gaat deze potente jongens flink aan de tand voelen en u kunt één van hen zijn”

Een kleine groep genodigden gaat deze potente jongens flink aan de tand voelen, waarbij niet alleen alle mogelijkheden van de auto’s verkend worden, maar ook het uiterste van de ‘piloten’ gevraagd zal worden. Onder vakkundige leiding van professionele autosportinstructeurs worden diverse disciplines behandeld. Op deze bijzondere dag geldt maar één ding, zoveel mogelijk tijd doorbrengen achter het stuur van alle sportieve modellen van Peugeot. Een dag vol Motion & Emotion om niet snel te vergeten.

Kans maken?

Wilt u kans maken om deze dag als testpiloot mee te maken, doe dan mee aan de prijsvraag en geef de juiste antwoorden op onderstaande vragen.

Uit alle inzendingen met de juiste antwoorden wordt één winnaar gekozen. De tegenprestatie is dat we u als Autovisie alleen vragen om verslag te doen van deze dag in het magazine. Grijpt u deze kans?

  1. In welk jaar won Peugeot de fameuze 500 mijlsrace op Indianapolis?
  2. In welke drie opeenvolgende jaren werd met de 206 WRC wereldtitels gehaald?
  3. Met welke auto kwam Peugeot in 2013 terug in de rallysport?
  4. Met welk model keerde Peugeot onlangs terug naar Pikes Peak?
  5. Met welke auto deed Peugeot dit jaar mee aan Parijs-Dakar?

Stuur uw antwoorden naar [email protected]. De winnaar krijgt een persoonlijke uitnodiging om vrijdag 13 maart naar Lelystad te komen.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over Peugeot, klik dan hier om u in te schrijven voor de Peugeot-nieuwsbrief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.