Autovisie
Autovisie Nieuws 6 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Prijslijst Seat Tarraco: vanaf bijna 38 mille

Op het moment dat de eerste exemplaren van de kakelverse Seat Tarraco van de productielijn rolt, heeft de verkoopafdeling van de Spaanse fabrikant de prijsstelling afgerond. In Nederland komt de SUV voor minimaal € 37.950,- in de showroom te staan.

Seat zet de Tarraco in Nederland in drie versies op de prijslijst. Aan de basis van het programma staat de Style. De Xcellence vormt het topmodel bij de marktintroductie begin 2019. Ongeacht de uitvoering beschikt de Tarraco over 17 inch lichtmetalen wielen, Full LED koplampen, zwarte dakrailing, Virtual Cockpit met 10,25-inch hoge-resolutie scherm, Media System Plus met 8-inch touchscreen, airconditioning, Keyless Go met start/stop knop, regensensor en parkeersensoren achter. Voor de meerprijs van € 2.650,- krijgt de koper op de Xcellence onder andere zaken als 19 inch exemplaren, chrome dakrailing en raamomlijsting, afwijkende uitlaatsierstukken, de donkergetinte ramen achter, Keyless Entry/go, stof/Alcantara-stoelbekleding, achteruitrijcamera en Park Assist.

Ook interessant: Bekijk hier de prijzen van meer dan 50.000 jong gebruikte auto’s.

Verkoopstart

Bij de verkoopstart van de vijf- tot zevenzits SUV is er keuze uit twee motoren. Het betreft de 150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor en de net zo sterke 2.0 TDI-dieselmotor. Pas later volgen er meer motorsmaken, zoals een 190 pk sterke 2.0 TSI en een 2.0 TDI met 190 pk (beide alleen als Xcellence). In 2020 brengt Seat de Tarraco ook als plug-in hybrid.

Drieluik

Met de introductie van de Tarraco heeft Seat in enkele jaren drie SUV’s gelanceerd. De Ateca beet de spits af en de Arona volgde kort daarna. Waar de Arona door Seat zelf wordt gebouwd, daar wordt de bouw van de Ateca en Tarraco uitbesteed aan respectievelijk Skoda en Volkswagen. Het groot

 Prijslijst Seat Tarraco

1.5 TSI Style: € 37.950

1.5 TSI Xcellence: € 40.600

2.0 TDI Style: € 43.300

2.0 TDI Xcellence: € 45.950

Ook interessant: Bekijk hier de prijzen van jong gebruikte auto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.