Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 20 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Vanafprijs Audi A1 Sportback voorlopig op 26 mille

Nog meer prijzen vandaag. Audi heeft bekendgemaakt wat het merk minimaal voor de nieuwe A1 Sportback wil hebben. De compacte hatchback is te bestellen als 116 pk sterke 30 TFSI vanaf 25.995 euro.

Dat is overigens de voorlopige vanafprijs, want later dit jaar komt er een A1 Sportback 25 TFSI met 95 pk op de markt. Tot dan is de 30 TFSI de enige motorvariant. Hij is standaard uitgerust met een handgeschakelde zesbak, maar optioneel is er een zeventraps S Tronic-automaat met dubbele koppeling leverbaar.

Epic

Audi’s Benjamin is in vier uitvoeringen te bestellen, waarvan de Epic speciaal voor Nederland is ontwikkeld. Die is voorzien van een Advanced-exterieuraankleding, cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, een connectiviteitspakket, een digitaal instrumentarium, 17 inch lichtmetalen wielen en parkeersensoren achter. Als Epic kost de A1 Sportback minstens 29.695 euro.

Edition One

Tijdelijk levert Audi een A1 Sportback Edition One. Die heeft onder meer een S Line-exterieur, een dak dat in een contrasterende kleur is gespoten, zwarte accenten buiten en binnen, 18 inch lichtmetalen wielen en led-koplampen. Het model is in beperkte oplage leverbaar en moet minimaal 36.895 euro opbrengen. De Audi A1 Sportback is per direct te bestellen en staat vanaf half november bij de dealers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.