Autovisie
Autovisie Nieuws 29 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Opel Vivaro als sportieve Irmscher GT

De Opel Vivaro staat op het punt te worden vervangen door de volgende generatie. De bedrijfswagen wordt uitgezwaaid met een opvallend sportieve uitvoering met veel extra’s: de Vivaro Irmscher GT.

De Opel Vivaro was vorig jaar ook al leverbaar in een gelimiteerde Irmscher-uitvoering. Naar eigen zeggen was die zo populair onder Nederlandse ZZP’ers, dat Opel nu een opvolger heeft gecreëerd.

De nieuwste versie gaat door het leven als ‘Irmscher GT’ en is te herkennen aan de voorspoiler, sideskirts, achterspoiler, matzwarte grille en zwarte wielen. Binnenin is de Irmscher GT standaard voorzien van eco-lederen stoelbekleding met rode stiksels en GT-logo, instapverlichting en een genummerde Irmscher GT-badge.

Vier kleurthema’s

Opel levert de Vivaro Irmscher GT met keuxe uit vier kleurthema’s: Magma Red met zwarte striping, Iron Grey met rode striping, Midnight Black met rode striping of Platinum Silver met rode striping. Voor de speciale kleuren brengt Opel overigens geen meerprijs in rekening.

Behalve een opvallend sportieve uitstraling kunnen kopers ook rekenen op een rijke uitrusting met zaken als climate control, geïntegreerde zonwering in de zijpanelen, cruise control, keyless entry en zesvoudig verstelbare bestuurdersstoel met stoelverwarming. Ook standaard is het Navi 80 Intellink infotainmentsysteem met 7-inch touchscreen, geïntegreerde navigatiekaarten van Europa, digitale radio, Bluetooth en een usb- en aux-aansluiting.

Prijzen

De Opel Vivaro Irmscher GT is in beperkte oplage beschikbaar en uitsluitend leverbaar als L2H1 Dubbele Cabine, in combinatie met de 145 pk sterke 1.6 CDTI BiTurbo dieselmotor en handgeschakelde zesbak. Hij is leverbaar vanaf 33.499 euro exclusief BTW en BPM.

Voor de liefhebbers is de bedrijfswagen optioneel uit te breiden met zwarte hemelbekleding, eco-lederen bekleding voor de armsteunen en u-beugel boven het navigatiesysteem, opklapbare tafeltjes voor achterpassagiers luxe kunststof laadruimte-inrichting met led-verlichting. Dit pakket kost 2.135 euro exclusief BTW.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.