Autovisie
Autovisie Nieuws 12 feb 2016

Nieuwe showroom Bugatti en Bentley in Leusden

Nederland heeft er twee luxe nieuwe showrooms bij. Gisteren werden in Leusden twee showrooms geopend: een voor Bentley en een voor Bugatti. Klanten voor beide merken kunnen terecht op de Pon campus in Leusden.

Bugatti showroom Leusden
De showroom voor Bugatti in Leusden.

Bugatti

Nederland is een van de dertien landen met een Bugatti showroom. De nieuwe in Leusden is de eerste wereldwijd die volgens het het nieuwe showroomconcept is ingericht. De ruimte meet 90 vierkante meter en is precies op tijd klaar voor de lancering van de Chiron, die volgende maand in Genève wordt voorgesteld. Voor de presentatie stond nu even de Vision Gran Turismo in Leusden.

Bentley

Naast de nieuwe Bugatti showroom werd gisteren Bentley Leusden ook groot heropend. Ook deze 450 m2 grote showroom voldoet aan de laatste eisen van Bentley. Naast nieuwe modellen, waaronder de Bentayga, wordt de ruimte ook gebruikt om enkele pre-owned Bentleys te tonen. Er is ook een speciale personalisatieruimte, waar klanten alle soorten exterieurkleuren en ledersoorten kunnen bekijken.

Ook klanten voor Lamborghini en Porsche kunnen terecht in hetzelfde pand, waar de twee vernieuwde showrooms in gevestigd zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.