Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 20 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Nederlands publieksdebuut Seat Ibiza tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL

Het eerste exemplaar van de fonkelnieuwe Seat Ibiza in Nederland geeft op zaterdag 27 mei acte de presence tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL in Vijfhuizen. Een regelrechte Nederlandse primeur, want de auto rijdt pas half juni officieel de showroom binnen.

De aanduiding Ibiza is al sinds 1984 onlosmakelijk verbonden met Seat en vormt een van de pijlers van het Spaanse Volkswagen-merk. De nieuwe, alweer vijfde editie komt er alleen als vijfdeurs hatchback. Zowel de 3-deurs hatchback als de ST-stationwagon zijn komen te vervallen. In plaats daarvan presenteert Seat later dit jaar op basis van de Ibiza een compacte SUV onder de naam Arona.

Expo Haarlemmermeer

Autovisie Cars & Coffee XXL wordt voor het eerst in de Expo Haarlemmermeer gehouden. De poorten gaan om 10.00 uur open en sluiten om 13.00 uur. De entree is gratis en Autovisie verzorgt de koffie. De Ibiza zal tezamen met nog enkele nieuwe modellen als de Ferrari GTC4Lusso T, Opel Ampera-e en Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet tijdens een speciale presentatie worden getoond. Voor meer informatie kijk op www.carsandcoffee.nl en registreer je hier.

Autovisie heeft reeds met de Ibiza in Spanje gereden. Bekijk hieronder de video.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.