Autovisie
Autovisie Nieuws 14 dec 2017
Leestijd: 1 minuut

Nederland een van de eerste markten voor de Polestar 1

Wie wil er een Polestar 1? Mochten er in Nederland handen omhoog gaan, dan hebben de personen die daaraan vastzitten geluk. Ons land is een van de eerste markten waar Polestar de 1 introduceert.

Polestar-1-2018-0024-1024x682

Het Zweedse merk – dat eerst als performancelabel van Volvo door het leven ging – lanceert zijn hybridesportwagen eerst in Nederland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, China en de Verenigde Staten. Daar komen halverwege 2019 zogenoemde Polestar Spaces, waar klanten kunnen kennismaken met de Polestar 1.

Meeste vraag

Waarom in die landen? Omdat daar volgens Polestar de meeste vraag is naar de 1. Later worden meer landen toegevoegd, aldus het merk. Officieel gaan de orderboeken pas begin 2018 open, al mogen we dat niet echt orderboeken noemen. De Polestar 1 wordt niet echt verkocht, maar via een abonneeservice aan de man gebracht.

Abonnement

De 600 pk en 1000 Nm sterke hybridecoupé (elektrische actieradius: 150 kilometer) is te bestellen op basis van een abonnement voor twee of drie jaar. In het maandtarief zijn alle kosten inbegrepen. Verder zijn er een haal- en brengservice voor onderhoud en een mogelijkheid om leenauto’s van Polestar en Volvo te gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.