Autovisie
Autovisie Nieuws 28 feb 2018

Kleine aanpassingen voor Jeep Renegade

In de afgelopen vier maanden lanceerde Jeep de vernieuwde Cherokee en de kakelverse Wrangler. Beide modellen beleven volgende week op de Autosalon van Genève hun Europese showdebuut. Op de Geneefse beursvloer staat echter nog een nieuwkomer van de Amerikaanse 4×4-specialist, de opgefriste Renegade.

 

Schokkend is de lijst met aanpassingen voor de hoekige SUV niet. De in Italië geproduceerde Renegade krijgt de volgende generatie Uconnect-infotainment met naar keuze een 5.0, 7.0 of 8.4 inch groot scherm. De laatste twee zijn high-definition displays. Door de toepassing van de nieuwe schermen biedt de Renegade nu een verbeterde kaart van het navigatiesysteem, aangepaste entertainment-voorzieningen en betere handsfree communicatiemogelijkheden.

Functioneler

Jeep claimt dat het interieur functioneler is gemaakt door de toepassing van een hertekende centrale console en extra bergvakken. De stoelen beschikken over een nieuwe bekledingsstof en de afwerking van het interieur zou verbeterd zijn.

Derde kwartaal

De Nederlandse importeur verwacht de opgefriste Renegade in het derde kwartaal van 2018 bij de Jeep-dealer. De auto schittert op de Autosalon van Genève, die van 8 tot en met 18 maart duurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.