Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 14 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Jongen verdrinkt gekregen BMW omdat hij een Jaguar wilde

Op 22-jarige leeftijd in een nieuwe BMW 3 Serie kunnen rondrijden is niet voor iedereen weggelegd. Ook niet voor een Indiase jongeman die uit onvrede zijn nieuwe BMW het water in duwde. Hij wilde een Jaguar.

Verdronken BMW

Op je 22ste een splinternieuwe BMW van je vader krijgen lijkt een droom voor velen. Maar niet voor de Indiaase Akash. Zijn vader, een vastgoedmagnaat, gaf zijn zoon een witte BMW 3  Serie, maar die was daar alles behalve blij mee. Hij wilde eigenlijk een Jaguar. Om dat aan zijn pa duidelijk te maken duwde Akash uit boosheid zijn nieuwe cadeau de dichtstbijzijnde rivier in.

Verwende idioot

De jongeman uit Mukrampur village had in zijn ogen een goede reden om de BMW te verdrinken: de 3 Serie was simpelweg te klein voor hem en zijn vrienden. Dit terwijl hij ook SUV’s van andere merken waaronder Toyota bezit. Volgens de media had Akash last van een driftbui toen hij besloot de BMW de rivier in te duwen. Hij nam het voorval zelf op zijn telefoon op en werd na afloop door omstanders bestempeld als ‘ondankbaar’ en ‘verwende idioot’

Akash met zijn BMW

De politie zal geen stappen nemen tegen Akash na zijn actie. Na nader onderzoek kunnen ze er geen zaak van maken omdat redenen voor vervolging ontbreken. Dit terwijl er verschillende hulpdiensten uitrukten om de auto uit het water te krijgen. Er werd aanvankelijk namelijk gedacht dat er nog iemand vast zat in het voertuig. Wel bevestigde de autoriteiten dat Akash mentaal niet helemaal stabiel is en dat hij hiervoor behandeld wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.