Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 11 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Joe Biden verklapt komst elektrische Corvette

Joe Biden is niet alleen de president van de Verenigde Staten, de beste man is ook een trouwe Corvette-rijder. In zijn garage staat een C2 en dat waardeert GM’s CEO Mary Barra. Vandaar dat zij hem toefluisterde dat Biden als eerste in de elektrische Corvette mag rijden.

Chevrolet Corvette C8 (2020) – Review – Video

Deze Chevrolet Corvette C8 staat nu al in Nederland! – Walkaround

Biden was vereerd met de uitnodiging en riep enthousiast op de nationale televisie dat hij als eerste in de elektro-Vette mag rijden. Maar Barra had blijkbaar niet gezegd dat die uitnodiging onder embargo was. General Motors zelf heeft namelijk nooit gezegd dat er een elektrische Corvette komt. Chevrolet Corvette C8

Fabriek in voorbereiding

“Ik heb een uitnodiging van General Motors’ CEO Mary Barra, dat wanneer zij de eerste elektrische Corvette heeft, ik er in mag rijden”, aldus Biden. “Je denkt dat ik een grap maak? Ik maak geen grap.” Biden kreeg al eerder te horen dat er een elektrische Corvette in de pijplijn zit. En dat die auto 320 km/h moet halen. In de fabriek in Bowling Green Assembly te Kentucky, sinds jaar en dag de geboortegrond van de Corvette, weet men wat er komen gaat. Toch blijft General Motors’ pr-machine de komst van de auto ontkennen. Het concern doet in ieder geval geen uitspraken over de elektro-Vette.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.