Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 22 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Topper geprijsd: Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Voor wie echt de wildernis in wil met zijn Grand Cherokee, is er de Jeep Grand Cherokee Trailhawk. Voor minder dan een ton staat ‘ie dit jaar nog bij de dealers.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk - Autovisie.nl

Jeep Grand Cherokee Trailhawk

Vanaf december van dit jaar staat de Jeep Grand Cherokee Trailhawk voor 91.705 euro bij de dealers. Dat is een aardige meerprijs bovenop het tarief voor de reguliere, vernieuwde Grand Cherokee: 80.545 euro. Onder de kap van de Trailhawk ligt een 3.0-liter dieselmotor met 250 pk, gekoppeld aan een automatische achttrapstransmissie.

Op het eerste gezicht is de Trailhawk vooral een stuk dikker dan de reguliere versie. Zo staat ‘ie op 18-inch ‘Goodyear Adventure’-terreinbanden. Ook beschikt de carrosserie over diverse accenten. Bovendien is karterbescherming standaard – de ‘Mopar Rock’-rails (ook handig als opstapje) is optioneel.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk - Autovisie.nl

Off-road

Maar het betreft meer dan alleen visuele opsmuk. Standaard beschikt de auto over diverse off-road-systemen, waaronder luchtvering voor meer uitslag en een verbeterd Selec-Speed Control, waardoor de snelheid van de auto tijdens klimmen en dalen aangepast kan worden middels de schakelflikkers aan het stuur. Bovendien is de bodemvrijheid 27,5 centimeter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.