Sjoerd van Bilsen
Sjoerd van Bilsen Nieuws 1 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Weekendtip: International Porsche Collectors Day 2016

De naam International Porsche Collectors Day benadrukt het internationale karakter van de Porsche-verzamelaarsdag. De laatste editie werd vijf jaar geleden nog in het Porsche Museum te Zuffenhausen gehouden, de 2016-editie is in Nederland, en wel op zaterdag 4 juni.

Schermafbeelding 2016-06-01 om 13.04.54

Het Porsche Center Gelderland vormt tezamen met het Porsche Classic Center in Heteren het decor voor het grote Porsche-evenement. Een betere lokatie kun je welhaast niet bedenken, aangezien het Gelderse autobedrijf in alles Porsche ademt. Naast een presentatie van de nieuwste modellen omvat het dealerbedrijf een showroom voor historische modellen van het Duitse merk, terwijl de onderneming zelfs een eigen Porsche-hotel en een fraaie collectie bezit.

In hogere sferen

De bezoekers van en de deelnemers aan de International Porsche Collectors Day zullen zich dan ook in hogere Porsche-sferen voelen tijdens de 2016-editie. Het evenement biedt op een oppervlakte van zo’n 2000 vierkante meter onder andere verzamelaars van miniatuurmodellen (schaal 1:1 tot 1:220) en Porsche-memorabilia als boeken, brochures, posters, gadgets, accessoires, merchandising en speldjes.

Openingstijden

Het vrij toegankelijke evenement opent zijn deuren op zaterdag 4 juni om 10.00 uur en sluit de poorten om 17.00 uur. Het Porsche Classic Center is gelegen aan de A50 tussen Arnhem en Nijmegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.