Autovisie
Autovisie Nieuws 25 nov 2019

Winnaars update! – Het nieuwe Autovisie Jaarboek is er, en u kunt het winnen! (Gesloten)

Het nieuwe jaar komt langzaam maar zeker dichterbij en dat betekent dat we weer een nieuw Autovisie Jaarboek uitbrengen. Om dat te vieren geven we er tien weg!

Autovisie Jaarboek 2020

We hebben hem hier al voor ons: de 41ste editie van het Autovisie Jaarboek. In dit boek, samengesteld door de redactie van Autovisie, staan de technische specificaties van alle auto’s die in binnen- en buitenland te koop zijn. Vanzelfsprekend overzichtelijk gepresenteerd en rijkelijk voorzien van foto’s en tests. Dit is het ultieme naslagwerk voor de autokenner met 500 pagina’s vol autoinfo.

Deze keer vieren we de lancering van het nieuwe Jaarboek met een leuk win actie. We geven namelijk tien exemplaren van de nieuwe editie (t.w.v. €22,99) weg. Wilt u kans maken op één van deze exemplaren? Dan vragen we u een mail te sturen naar redactie@autovisie.nl met daarin natuurlijk uw adresgegevens en het antwoord op de volgende vraag: wat is het WLTP-bereik van de Volvo XC40 Recharge die de cover siert? Meedoen kan tot 20 november 2019. Op die datum zullen we de prijswinnaars bekendmaken.

Kunt u niet wachten tot de uitreiking, dan kunt u het Autovisie Jaarboek voor een speciale aanbiedingsprijs via deze link bestellen.

(Het Autovisie Jaarboek ligt vanaf 12 november 2019 in de winkel)

Update: de winnaars zijn bekend:

– Frederik van Dalen
– Roeland Vriens
– Thomas Romers
– Jan Boonstra
– Anne-Marie de Koning
– Anton Kroeze
– J. Huizenga
– Antonie Koning
– John van Dis
– C. Obbing

Reageer op artikel:
Winnaars update! – Het nieuwe Autovisie Jaarboek is er, en u kunt het winnen! (Gesloten)
Sluiten