Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Autovisie Vlog: Werner Budding rijdt de Kia Stinger

Duizenden testkilometers heeft de Kia Stinger over de Nürburgring gereden. Dan is het eigenlijk alleen maar logisch dat de auto ook daar geïntroduceerd wordt. Autovisie-testredacteur Werner Budding stapt achter het stuur van Kia’s 370 pk sterke topmodel.

De complete nieuwe BMW X3

De

BMW X3


Autovisie TV: Door Oman in de Audi RS3 Limousine (2017)

Al jaren is er een wapenwedloop gaande tussen Mercedes-AMG en Audi Sport GmbH. Met de vernieuwde Audi RS3 heeft Audi voorlopig weer de sterkste ‘hot hatch’ in handen. Maar wacht eens, die hete hatchback is er nu ook als sedan: de RS3 Limousine!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLlKqYCKTquevD93lQ5l730IymBgi4qtxO

B-segment SUV van Seat: de Arona

Na jarenlang van twijfel heeft Seat de SUV-smaak flink te pakken. Vorig jaar verscheen al de Ateca in het C-segment. Nu maakt Seat zich op voor zijn Compact SUV:

seat-arona-007


Dit is de nieuwe Aston Martin Vantage

Eind volgend jaar valt het doek voor de huidige Vantage en dit is het model dat hem opvolgt. Weliswaar zijn dit niet de eerste foto’s van Aston Martins instapmodel, de

Aston Martin Vantage 2018


Eerste testnotities: Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet (2017)

De wind door de haren en de zon op je gezicht, de nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse Cabriolet moet cabriorijden weer net een beetje aangenamer maken. En dat niet voor twee personen, maar voor vier. We rijden ‘m aan de voet van de Mont Blanc.

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

Jaguar XE SV Project 8: een monster is los…

Ziet eruit als een concept car, deze monsterlijke Jaguar XE SV Project 8, maar deze krankzinnige supersedan

XE SV Project 8


Aston Martin DB11 V8 heeft een AMG-hart

Wie zegt dat Aston Martin niet aan de minderbedeelden denkt? Speciaal voor de ‘gewone’ rijken, die geen DB11 met twaalfcilinder kunnen betalen, introduceert het merk Een duik in de prijslijst geeft inzicht.

hot-hatchback-b-segment-header


Maserati GranTurismo en GranCabrio opgefrist, alweer

Maserati introduceert de opgefriste versie van de livestream.

Aston Martin Vulcan AMR Pro: van extreem naar extremer

Op het Goodwood Festival of Speed introduceert Aston Martin de

Vulcan AMR Pro


Eerste testnotities: Smart Fortwo Electric Drive Cabrio (2017)

Helemaal één met de natuur, of natuurlijk met de stad. Dat is het idee achter de Smart ForTwo Electric Drive Cabrio. Zonder motorgeluid en met alleen een beetje bandengeluid biedt hij een heel nieuwe cabriobeleving, toch?

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

Porsche op elektrische toer

In 2023 moet de helft van de jaarlijkse Porsche-productie uit elektrische auto’s bestaan. Die uitspraak heeft Porsche-directeur Oliver Blume gedaan, Dit zijn de eerste gelekte foto’s.

911 GT2 RS