Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Duik in de Prijslijst: Realistisch prijsbeeld van auto’s in het A-segment

In het A-segment telt elke euro. Daarom is in het A-segment niets zo belangrijk als de prijsstelling. Des te merkwaardiger is het dat automerken lokprijzen hanteren voor A-segmentmodellen waarin basisbehoeftes als een radio en airco vrijwel altijd ontbreken. Welke prijzen verschijnen er op de prijskaartjes als een A-segment hatchback wél over deze comfortvoorzieningen beschikt? Of beter gezegd:

suzuki-celerio


Eerste testnotities: Volkswagen Arteon

Volkswagen noemt de nieuwe Arteon een Gran Turismo. Is dat terecht? Jaco Bijlsma, hoofdredacteur van Autovisie, reed als eerste met deze opvolger van Volkswagen Passat CC om het antwoord op die vraag te vinden. Gaat de Arteon een succesvolle loopbaan tegemoet?

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

Alle liefhebbers verzamelen: Porsche 911 Turbo S Exclusive Series

Porsche is terug in de 600+ pk-club met een gelimiteerde uitvoering van de 911 Turbo S. Hoewel het model niet om een paar extra paarden verlegen zit, krijgt de Turbo S ze toch. Porsche produceert niet meer dan 500 exemplaren. De prijs?

high_911_turbo_s_exclusive_series_2017_porsche_ag-3


Peugeot ziet brood in pick-up

Geniet nog maar even van modellen als de 308 GTi en 208 GTi. Er komt een tijd dat Peugeot het even zonder gaat doen. De focus ligt op het uitbrengen van een absolute hoogtepunt.

Daar staat ‘ie dan: de Kia Stonic

Het is een optelsom: Hyundai komt met de B-segment crossover Kona en dus komt ook Kia met een compacte B-segment crossover. De auto van Kia gaat

kia-stonic-2-autovisie.nl


Dan mag de Hyundai Kona niet ontbreken

Hyundai meldt doodleuk dat het nog wat “verdere details” van de aankomende Kona heeft onthuld. Euhm… Hyundai… Dit zijn geen details.

Hyundai Kona


Autovisie TV: Mulholland Drive in de Maserati Levante

De beste weg van Californië. Zo wordt Mulholland Drive ook wel genoemd. Werner Budding gaat in deze aflevering van Autovisie TV in een Maserati Levante op zoek naar de geheimen van de weg. Wat heeft Mulholland Drive bijvoorbeeld met televisiepresentator Jay Leno te maken? Veel kijkplezier.

Een Porsche voor de dorst

Het Engelse blad Evo mocht alvast een rondje mee in een 911 GT2 RS-prototype en kreeg van Porsche het nodige ingefluisterd. supersportwagen met middenmotor.

TVR naar Goodwood

Het is moment is bijna daar: de onthulling van de nieuwe TVR. Het Britse sportautomerk presenteert de nieuwe sportauto tijdens de Goodwood Revival (8 – 10 september).

tvr-teaser3a