Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Genève 2018: autotuning

Op de Autosalon van Genève 2018 geven ook de grotere autotuners acte de presence, zoals Mansory, Kahn, Chelsea Truck Company en Liberty Walk. De een met een nog grotere extremere creatie dan de ander. Auovisie-redacteur Werner Budding neemt je mee langs het getunede spul.

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

Orderintake Lamborghini Urus ver boven verwachting

Lamborghini gaat jaarlijks 3.500 exemplaren van de Urus produceren, maar de Italiaanse sportwagenbouwer kan er veel meer in een jaar verkopen. De belangstelling voor het model is namelijk veel hoger dan verwacht.

AMG-baas had andere naam voor GT 4-door Coupé in gedachten

Uiteindelijk is de keuze gevallen op GT 4-door Coupé, maar Mercedes-AMG’s topman Tobias Moers had een andere naam voor de vijfdeurs coupé in gedachten.

Voorbestelling Polestar 1 geopend

Geïnteresseerden in een Polestar 1 kunnen vanaf vandaag een aanbetaling doen om een exemplaar te reserveren.

Nieuwe Toyota RAV4 maakt zich op voor debuut in New York

Geen facelift, maar een compleet nieuwe Toyota RAV4 maakt zijn opwachting op de New York International Auto Show. Vandaag is er een eerste afbeelding.


Facelift én overtreffende trap Mercedes-AMG GT in de maak

De Mercedes-AMG GT ondergaat komend jaar een facelift, zo heeft AMG’s topman Tobias Moers tegenover Autovisie verklaard. Voor het jaar erop kondigt hij de overtreffende trap van de GT aan.

Duik in de prijslijst: Is de nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse duur?

De nieuwe generatie Mercedes-Benz A-Klasse is een van de slimste auto’s in zijn segment, maar is de auto ook financieel aantrekkelijk? Zijn concurrenten niet voordeliger? Een duik in de prijslijst geeft antwoord op al deze vragen.

Mercedes-Benz A-Klasse


Subaru maakt zich op voor vijfde Forester

Subaru grijpt de autoshow in New York aan om de Forester wereldkundig te maken. Het is alweer de vijfde generatie Forester sinds 1997.

Verkoop Lamborghini Huracàn op volle toeren

Zou Lamborghini bij elke duizendste geproduceerde Huracàn een feestje geven, dan zouden de altijd in zwart geklede medewerkers van de sportwagenbouwer uit Sant’Agata Bolognese twee tot drie keer per jaar dronken op de werkvloer staan. Het is ongekend hoeveel exemplaren de Lamborghini-mensen er momenteel uit persen.

Nieuwe Volkswagen Touareg is startklaar

Nog deze maand stelt Volkswagen de langverwachte, alweer derde generatie Touareg voor. De auto is langer en breder, maar tegelijkertijd ook lichter.

Een andere Mini, de Meanie

Onder de naam Meanie (even hardop zeggen) schittert op de Autosalon van Geneve 2018 een bijzondere Mini. Het is een uitgave van Emil Frey Classics AG.

Meanie Emil Frey


Nu in de winkel: Autovisie Magazine nummer 6!

Concept cars, hypercars en ook heel belangrijke productiemodellen. De Autosalon van Genève staat er weer vol mee. In Autovisie Magazine nummer 6 lees je al het belangrijkste nieuws van de grote autobeurs.


Opvallende Eadon Green moet er echt komen

Voor de tweede maal neemt het Engelse Eadon Green deel aan de Autosalon van Genève. De nieuwkomer wil binnen afzienbare tijd de productie van de opvallend vormgegeven Zeclat opstarten.

eadon green


Ford Bronco klaar voor onthulling

De nieuwe Ford Bronco laat niet lang meer op zich wachten. Tijdens een presentatie van de toekomstplannen van Ford was de auto al onder een doek te zien.


Presentatie Audi Q8 in juni in Shanghai

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers in het Duitse Ingolstadt heeft Audi medegedeeld dat in juni de fonkelnieuwe Q8 zal worden gepresenteerd. Audi heeft Shanghai als podium voor de nieuwe SUV uitgekozen.

Ford is Europa gunstig gestemd in uitgifte GT

Er komen veel meer exemplaren van de Ford GT naar Europa dan van de vorige editie. De fabrikant heeft op dit moment 140 stuks aan Europese kopers toegewezen, inclusief een enkel exemplaar voor Nederland.