Sjors ten Tije
Sjors ten Tije Nieuws 28 aug 2019

Help Porsche mee met de onthulling van Formule E-auto

Porsche onthult vandaag op unieke wijze hun nieuwe Formule E-auto voor het zesde seizoen van het ABB FIA Formula E Championship. En het leuke is, daar kun jij ze bij helpen!

Porsche Formule-E

Vanavond om 18:00 Nederlandse tijd (6 p.m. CEST) daagt Porsche iedereen uit om te helpen met de onthulling van hun nieuwe Formule E-auto. Dat gebeurt via een live videospel, genaamd ‘Formula E Unlocked’ op het platform Twitch. Iedereen van over de hele wereld kan deelnemen aan het spel. Porsche verwacht dat het een paar uur gaat duren voordat de elektrische auto wordt onthuld. Het spel zal dan ook meerdere uren online staan.

Obstakels

Samenwerken is vanavond het codewoord. De twee coureurs van Porsche, Neel Jani en André Lotterer, staan centraal in het spel. Zij worden door de wereldwijde community live geholpen om de auto te zoeken en te onthullen. In ‘Formule E Unlocked’ moeten ze allerlei obstakels voorbij en ‘escaperoom-achtige’ puzzels oplossen om uiteindelijk bij de nieuwe Formule E-auto te komen. Volgens het merk is die onthulling ‘alleen samen met de community mogelijk’.

Om te kunnen deelnemen moet je je eerst registreren op Twitch. Meer informatie over het spel en de registratie voor gebruikers staat op twitch.tv/porsche. Vanavond geen tijd maar wel benieuwd naar het verloop van de game? Kijk na de onthulling de aftermovie op newstv.porsche.com.

Taycan

Elektrificatie staat momenteel hoog op de agenda bij het merk uit Stuttgart. Binnenkort wordt de gloednieuwe Taycan onthuld. Vorige week deelde Porsche al beelden van het interieur, waar we geen heel grote verrassingen te zien kregen. Wel mochten wij eerder zelf al even plaatsnemen in het gloednieuwe elektrische model. Daarbij viel ons al wel op dat de beenruimte achterin iets minder is dan in de Panamera, maar ruim voldoende voor een volwassene.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Help Porsche mee met de onthulling van Formule E-auto
Sluiten