Autovisie
Autovisie Nieuws 27 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Genesis G90: luxer dan een S-Klasse of 7 Serie?

Genesis – het luxemerk van de Hyundai Motor Group – heeft in Seoul het doek getrokken van de vernieuwde G90. De executive limousine kreeg van Genesis een nieuwe look.

Vele vernieuwingen

Een herziene grille, koplampen met opvallende horizontale strip, een nieuwe motorkap en opnieuw gestileerde achterlichten zijn een aantal van de vele vernieuwingen. Genesis levert de vernieuwde G90 in negen exterieurkleuren, waaronder het nieuwe Porto Red en Gold Coast Silver evenals de nieuwe two-tone kleurencombinatie Brown/Blue.

Infotainmentdisplay

In het interieur bleef veel hetzelfde. Genesis installeert wel een nieuw 12,9-inch infotainmentdisplay met een zogeheten Intelligent Car Management Service. De auto is leverbaar met Active Noise Cancellation, Adaptive Suspension Control met elektronisch instelbare dempers, een luchtzuiveringssysteem, Lane Follow Assist, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist, Forward Collision-Avoidance Assist en Safe Exit Assist. Feitelijk het beste wat Hyundai Motor Group momenteel in huis heeft.

Motoren

De motoren? Er zijn er drie: een 3.8 GDi, 3.3T GDi en een 5.0 GDi. Genesis levert de G90 niet alleen in Korea, maar ook in de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.