Autovisie
Autovisie Nieuws 29 jun 2015

Fotoverslag Autovisie Vredestein Rally 2015

In het afsluitende weekend van alweer de derde Nationale Auto8Daagse vond de Autovisie Vredestein Rally 2015 plaats. Vijftig equipes verzamelden zich op zaterdagochtend bij het Hilton Royal Parc Soestduinen. Op deze locatie werd het startsein gegeven voor de rally. Auto’s variërend van een Fiat Panda tot een Porsche 911, van een Peugeot 107 tot een klassieke Mercedes-Benz SL. Met een routeboek in de aanslag vertrokken zij naar een voor hen nog onbekende eindlocatie.

Het eerste deel van de bolletje-pijltje route leidde de equipes van de Autovisie Vredestein Rally 2015 naar Kasteel Amerongen, waar van een heerlijke lunch onder een stralende zon kon worden genoten. Onderweg moest niet alleen op het rijden van de juiste route worden gelet, maar ook een aantal vragen aan de hand van foto’s worden beantwoord. Hiermee konden extra punten worden verdiend.

De volgende tussenstop lag bij Kasteel Kerkebosch, voor een drankje en een kleine versnapering. Bolletje-pijltje werd in het routeboek tijdens de derde etappe ingeruild voor navigeren aan de hand van ingetekende routekaarten. Waarbij ondertussen ook letters langs de route verzameld moesten worden. De uitslag werd tijdens een gezellige afsluitende borrel in de showroom van Louwman Exclusive langs de A2 bekendgemaakt.

Fotocredits: Thimon Schellevis & Terrence Staal