Autovisie
Autovisie Nieuws 7 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Fijn! Ford Fiesta ST met Miltek Sport-uitlaat

Uitlaatspecialist Miltek Sport heeft speciaal voor de nieuwe Ford Fiesta ST een sportuitlaat ontwikkeld. En ja, daardoor klinkt die driecilinder extra lekker! Oordeel zelf maar.

Vlinderkleppen

Het sportuitlaatsysteem van Miltek bestaat uit vlinderkleppen die je met een druk op de knop kunt openen of juist sluiten als het allemaal wat stiller moet. Wie de vlinderkleppen opent, kan rekenen op de nodige bak herrie, inclusief rally-achtig geprutteld bij gas liften en schakelacties.

Benzinepartikelfilter

Het uitlaatsysteem heeft twee vuistdikke sierstukken met Miltek-logo. De benzinepartikelfilter blijft gewoon zitten anders zou de auto niet verkocht mogen worden in Europa. Extra vermogen levert het nieuwe uitlaatsysteem niet op. Je investeert alleen in een agressievere sound.

200 pk

De Ford Fiesta ST maakt gebruik van een 1,5-liter driecilinder turbobenzinemotor met 200 pk en 290 Nm trekkracht. Weten hoe de normale Ford Fiesta ST klinkt en hoe goed deze rijdt? Autovisie-testredacteur Peter Hilhorst reed hem onlangs. De video bekijk je hieronder.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.