Autovisie
Autovisie Nieuws 4 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

En de Peugeot Rifter kost…

Peugeot opent de orderboeken van de Rifter, de opvolger van de Peugeot Partner Tepee. Hij wordt met één benzinemotor geleverd.

Vijf of zeven zitplaatsen

De Peugeot Rifter is leverbaar met vijf of zeven zitplaatsen en heeft ten opzichte van zijn broertjes Opel Combo Tour en Citroën Berlingo Multispace een interieur met i-Cockpit: een compact stuurwiel en een hoger geplaatst instrumentcluster.

1.2 PureTech 110

Het motorenprogramma is zoals gezegd beperkt. Op het menu staat alleen de 1.2 PureTech 110. Die kost als Active 29.820 euro, als Allure 30.800 euro en als GT Line 34.120 euro. Dat zijn tevens de drie uitrustingsniveaus waarin Peugeot de nieuwe Rifter levert.

peugeot rifter 1

Standaard

De ludospace van Peugeot beschikt standaard over 16-inch stalen wielen, Lane Departure Warning System, automatische verlichting, snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem en handmatig bediende airco.

Touchscreen

Vanaf de Allure heb je pas Connect Radio met 8-inch touchscreen, Mirror Screen, WifiOnBoard-systeem, bluetooth, AUX en 2 USB-aansluitingen. Ook inbegrepen op deze versie zijn een regen- en lichtsensor, een elektronische parkeerrem en parkeersensoren achter. De GT Line krijgt onder meer sportievere bumpers, getinte ramen en 17-inch lichtmetaal.

peugeot rifter 3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.