Autovisie
Autovisie Nieuws 21 mrt 2015
Leestijd: 2 minuten

Autovisie Drivers Academy: pak zelf het stuur!

Test een dag lang uzelf en de Jaguar F-Type Coupe. De Autovisie Drivers Academy biedt u de unieke kans om deze F-Type zelf te rijden. Vanaf juni staat de 340 pk sterke 3.0 V6 SC-uitvoering met een topsnelheid van 260 km/h voor u klaar. Stapt u in?

Hoe ziet een dag Autovisie Drivers Academy eruit?

Samen met onze vaste instructeur Dolf Dekking gaat u op pad. Zelf achter het stuur en uw begeleider ernaast. Voor we van start gaan geven we u een duidelijk briefing en nemen we alle programma-onderdelen door. Daarna stuurt u de Jaguar over een gevarieerde route van zo’n 350 kilometer waarin
ook altijd een stuk op de Duitse Autobahn wordt opgenomen.

“U bent al een goede chauffeur, maar we maken van u een gevorderde bestuurder”

Maar het is niet alleen maar gas geven, u leert deze dag onder meer ook zo optimaal en veilig mogelijk remmen vanaf hoge snelheid. U bent al een goede chauffeur, maar we maken van u een gevorderde bestuurder. In allerlei opzichten wordt u geleerd om de puntjes op de i te zetten en kunt u voelen hoe een auto met hoge snelheid veilig door een bocht kan worden gestuurd. De instructeur wijst u de ideale lijn en hij geeft precies aan waar en wanneer er moet worden geremd, ingestuurd en wanneer er weer gas moet worden gegeven. Zo blijft de auto optimaal in balans en zijn de hoogste bochtsnelheden haalbaar. Alles komt aan bod tijdens deze les, waarin u de grenzen van de auto en die van uzelf leert kennen. Een onvergetelijke dag, zo weten we uit ervaring met de vele honderden eerdere cursisten, die allemaal naar huis zijn gegaan als nog betere bestuurders!

De kosten

De kosten van een dag Autovisie Drivers Academy zijn € 745,-. In dit bedrag zijn het gebruik van de auto, de brandstof, de verzekering*, koffie, lunch en de hele dag één op één privé-instructie inbegrepen. Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat, als tastbare herinnering aan deze unieke Autovisie-rijtraining.

* In de verzekering is een eigen risico van € 1.000,- per gebeurtenis van toepassing.

Aanmelden

U kunt zelf de gewenste dag boeken in de maanden juni, juli of augustus. De startplaats van de Autovisie Drivers Academy is het Hilton Hotel in Soestduinen.

Klik hier om direct de Autovisie Drivers Academy te boeken via Dolf Dekking Driving Events (partner)

De Autovisie Drivers Academy gaat door bij voldoende belangstelling, mocht dit niet het geval zijn dan zullen we u tijdig informeren, u bent dan nergens toe verplicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.