Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 19 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 4!

De nieuwe Autovisie ligt weer in de winkel! Dit is wat je allemaal kunt verwachten in nummer 4.

Groot klein nieuws dit keer, want we reden voor het eerst met de TOYOTA AYGO-X. Best een bijzondere auto, want het is een van de weinige A-segmenters op de markt. Hoe is Toyota’s kleintje? Daarnaast reden we met twee uitgesproken stationwagons, de PORSCHE TAYCAN SPORT TURISMO en MERCEDES-BENZ C-KLASSE ALL TERRAIN. En zijn er redenen te vinden om voor het nieuwe topmodel van de MERCEDES-BENZ EQA te gaan? We reden de 350, met 292 pk.

De Rit

In onze vaste rubriek De Rit gaan we op bezoek bij MATTHIAS HOSSANN, de kersverse designdirecteur van Peugeot. Hij praat bijvoorbeeld over de nieuwe Le Mans-racer van het merk. De aspiraties met die auto? “Uiteraard willen we winnen. Maar het liefst met een mooie auto die kan dienen als designmanifest.”

Waar we je onlangs nog trakteerden op een duel tussen de unieke Caterham 170R en Honda S660, lees je in dit nummer weer over een spraakmakend duel. De wilde ARIEL NOMAD en MORGAN CX-T zij ontworpen met offroad-avonturen in gedachten. Hoe voelen ze aan op het mooi gladde asfalt van een circuit? We zoeken het voor je uit.

Car of the Year

De Car of the Year-verkiezing staat voor de deur, en dus nemen we in dit nummer de laatste zeven finalisten met je door. Wat zijn de voor- en nadelen van de HYUNDAI IONIQ 5, KIA EV6, CUPRA BORN, FORD MUSTANG MACH-E, SKODA ENYAQ, RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC en PEUGEOT 308? Wat zijn de titelkandidaten? In de Vintage-rubriek lees je over een prachtig weerzien tussen twee iconische Bentleys: de CONTINENTAL FLYING SPUR S1 en de kersverse FLYING SPUR HYRBID.

Het volk heeft de SKODA ENYAQ de bestverkochte EV van 2021 gemaakt. Maar vanaf nu krijgt hij concurrentie uit de Volksrepubliek China, in de vorm van de MG MARVEL R. In de dubbeltest ontdekken we wat de beste ruime elektrische auto voor mínder dan 45.000 euro is.

Mégane R.S.

In nummer 4 lees je ook hoe je een sportieve auto het best kunt modificeren voor circuitgebruik. Dat lijkt op het eerste oog misschien eenvoudig, maar het is in werkelijkheid een weg vol valkuilen. Met het advies van RSR Nürburg en aan de hand van de RENAULT MÉGANE R.S. helpen we je ze te ontwijken.

Autovisie Magazine nummer 4 ligt nu in de winkels. Liever digitaal lezen? Kijk hier hoe je een digitaal abonnement afsluit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.