Autovisie
Autovisie Nieuws 7 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is (niet) de oplossing tegen parkeerdeukjes | Sjoerds Weetjes 272

Zeg het maar, sta ook jij te springen van woede als je een klein parkeerdeukje in de flank van je auto ontdekt? Natuurlijk heeft niemand het gezien en heeft de dader geen briefje achtergelaten. Had je je auto maar naast een Skoda Kodiaq, Ford Focus of Ford Kuga kunnen parkeren, want die zijn leverbaar met rubberen stootranden op hun deuren. Of helpt dat niet?

In deze nieuwe aflevering van Sjoerds Weetjes neemt Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen de stootrubbers op de portieren van de Ford Kuga onder de loep. Hoe werkt de voorziening? Wat heb je eraan? Is het dé oplossing? Voor wie is de voorziening eigenlijk bedoeld? Het zijn vragen waarop Sjoerd je antwoord gaat geven. Laten we je alvast verklappen dat het geen perfect systeem is. In de video krijg je dat niet alleen uitgelegd, Sjoerd laat het je ook zien.

Eerder in Sjoerds Weetjes

In Autovisie’s videoserie Sjoerds Weetjes belicht Sjoerd van Bilsen elke week het bijzondere verhaal achter een model, stelt hij je een nieuwe auto voor, licht Sjoerd opvallende opties uit of bespreekt hij de filosofie van een specifiek model. Zo kwamen al eerder de kunst van autocamouflage, de bouw van studiemodellen, de bijzonderheden van de Mercedes-Maybach S-Klasse, het unieke verhaal van de gekentekende Maserati MC12 Corsa, de designstress van de Audi R8 Spyder en het ontstaan van de BMW Z3 Coupé aan bod.

Afspeellijst Sjoerds Weetjes

Wat als je AdBlue-tank leeg is

Waarom de Volkswagen Golf R geen vijfpitter maar een viercilinder motor heeft.

Wat je moet weten over de Bugatti Veyron

De langste productielijn ooit

Zo zwaar heeft de Ring-taxi het

Dit is waarom de designers niet achter de BMW Z1 stonden

Het geheim hoe Herbie achteruit kon rijden

Waarom er voor de 13 jaar oude Opel Corsa helemaal geen opvolger klaar stond

Wil je alles weten over auto’s? Volg dan Sjoerds Weetjes op Autovisie.nl.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.