Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze Bugatti is wél betaalbaar

Een Bugatti, welke autoliefhebber wil er niet een in zijn garage. Dit elektrische vervoermiddel is wél te betalen, al moet je de W16 opgeven voor een elektromotor.

De elektromotor levert een vermogen van 600 Watt en drijft het achterwiel aan. De elektrische step haalt een topsnelheid van net geen 30 kilometer per uur.

Betaalbare Bugatti

In Nederland zijn dit soort steps over het algemeen niet door de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) goedgekeurd. Als je ‘m enkel in je tuin mag rijden is maximaal 32 tot 40 kilometer aan actieradius meer dan genoeg.

Bugatti, elektrische step, betaalbaar
(Afbeelding: BugattiScooters)

Ga je – in het buitenland – toch afstanden e-steppen, dan kan je gebruik maken van de cruise control. Door de 9 inch wielen moet hij goed over ruwere ondergronden rijden.

De elektrische step is goed verlicht

Met een fietsbel (of stepbel) kan je medeweggebruikers attenderen op jouw aanstaande inhaalactie en door de verlichting – waaronder een Bugatti-logo op de grond en lampen aan de zijkant van het deck – is de elektrische step in het donker erg goed zichtbaar. Ook de elektronische ABS op de achterrem zorgt voor verbeterde veiligheid ten opzichte van goedkopere concurrenten zonder een antiblokkeersysteem.

Bugatti, elektrische step, betaalbaar
(Afbeelding: BugattiScooters)

De betaalbare Bugatti is door zijn gewicht van 16 kilogram makkelijk mee te nemen. Zelf hoef je geen lichtgewicht te zijn. Het vervoermiddel heeft een maximaal draagvermogen van 109 kilogram.

Wat kost de betaalbare Bugatti?

De elektrische step van Bugatti wordt niet gemaakt in het land van stokbroden en de Eiffeltoren, maar in de Verenigde Staten. Als koper heb je de keuze uit drie kleuren: zilver, blauw en zwart. De prijs van de elektrische step is 919,99 dollar (871 euro) in Amerika.

Medewerker van Cristiano Ronaldo crasht 2 miljoen kostende Bugatti

Echter, deze website verscheept niet naar Nederland. Wil je de elektrische Bugatti-step invoeren naar hier, dan ben je 1.200 dollar (1.136 euro) kwijt. Je bestelt ‘m dan bij de producent zelf.

Bugatti, elektrische step, betaalbaar
(Afbeelding: BugattiScooters)

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.