Stijn Kuster
Stijn Kuster Nieuws 6 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Deze 3 betrouwbare occasions koop je voor het geld van een Apple Vision Pro

Internet en social media staat op zijn kop. Waar je ook scrolt, overal kom je de nieuwe Apple Vision Pro tegen. Maar niet bij Autovisie. Voor het aanschafbedrag van de bril kan je immers ook leuke betrouwbare occasions kopen.

Ons budget voor de drie occasions is 3.499 dollar. In Nederland wordt de Apple bril na belastingen waarschijnlijk duurder, maar voor nu rekenen we het even om naar euro’s. Het aankoopbedrag mag dus maximaal 3.223 euro zijn. Wil je meer weten over de Apple Vision Pro? Kijk dan even bij onze collega’s van One More Thing.

3 betrouwbare occasions voor het geld van een Apple Vision Pro

  1. Suzuki Swift

Voor het budget van een Apple Vision Pro kan je genoeg vijfde generatie Suzuki Swifts vinden. Een Swift Sport voor dit geld op de kop tikken, is een minder verstandige keuze.

Suzuki Swift, occasion, betrouwbaar, Apple Vision Pro

De 1,3-liter viercilinder is weliswaar minder sportief, maar is wel erg degelijk en zuinig. Een prima autootje waar je gemiddeld 1 op 15 mee rijdt. Meer weten? Check de koopwijzer.

  1. Renault Twingo

De tweede generatie Renault Twingo heeft een leuk design en is bovendien best degelijk. Bij hoge kilometerstanden komen nog wel eens elektrische storingen voor, maar over het algemeen is de eenvoudige techniek vrij foutloos.

Occasions: 3 driedeurs gezinsauto's voor minder dan 2500 euro, betrouwbaar, renault twingo, apple vision pro
(Afbeelding: Wheelsage)

Voor het geringe budget koop je de 1,2-liter driecilinder waarmee je zo’n 1 op 16 rijdt in praktijk.

  1. Mitsubishi Colt

Ook de Mitsubishi Colt kan je voor hetzelfde geld als een Apple Vision Pro kopen. Een exemplaar van de zesde generatie tik je gemakkelijk voor zo’n 3 mille op de kop.

Mitsubishi Colt, occasion, occasions, 3.000 euro, betrouwbare, apple vision pro

Kies bij voorkeur voor de 1,3-liter benzinemotor. Deze is betrouwbaar en vlot genoeg. Het verbruik ligt rond de 1 op 15.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.