Ramon Mens
Ramon Mens Nieuws 10 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Deel je autopassie op Autovisie Cars & Coffee XXL!

Ben je trots op je klassieker, sportwagen, getunede auto of anderszins interessante vierwieler? Deel dan je passie met anderen tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL, het openingsevenement van de Nationale Auto8daagse. Het wordt gehouden op zaterdag 20 juni van 10:00 tot 13:00. De locatie is het parkeerterrein van De Telegraaf aan de Donauweg in Amsterdam.

En zoals het hoort op Autovisie Cars & Coffee XXL brengen onze bezoekers de ‘Cars’ mee – al heeft Autovisie uiteraard een paar spannende verrassingen in petto – en zorgen wij voor de ‘Coffee’. Hoewel, wij… De verse koffie wordt tijdens het evenement gezet door Kaldi.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected], maar natuurlijk ook gewoon spontaan langskomen. De toegang is gratis. Op het terrein is plek voor maximaal vijftienhonderd personen, dus wanneer het vol is, kunnen we bezoekers zonder uitnodiging helaas niet meer toelaten.

Heb je (nog) geen leuke auto, maar stroomt er wel brandstof door je aderen? Kom dan gerust een kijkje nemen op Autovisie Cars & Coffee XXL. Parkeren kan in dat geval op het tegenover gelegen terrein.

Kaldi

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.