Autovisie
Autovisie Nieuws 10 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Met welke automobiele traktatie komt u naar Cars & Coffee XXL 2015?

Heeft u een bijzondere auto in de garage staan? Meld u dan aan voor Cars & Coffee XXL en laat uw vierwieler aan andere Autovisie-lezers zien. Op zaterdag 20 juni stroomt het parkeerterrein van De Telegraaf/Autovisie weer vol met honderden klassiekers, youngtimers, sportwagens en supercars. Kom genieten van prachtige auto’s, een goede kop koffie, demonstraties en diverse automobiele primeurs tijdens de aftrap van de Nationale Auto8Daagse 2015.

Cars and Coffee XXL is een trefpunt voor autoliefhebbers. Natuurlijk is de redactie van Autovisie aanwezig voor een meet & greet. En ook hebben we nog enkele verrassingen in petto. Tijdens dit evenement geven we het startsein voor de derde editie van de Nationale Auto8Daagse (20-28 juni).

“Kom genieten van prachtige auto’s en een goede kop koffie”

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 juni middels onderstaand formulier. De redactie van Autovisie selecteert de aanmeldingen, u ontvang hiervan persoonlijk bericht. Er is plek voor 400 auto’s. Op het terrein is plek voor maximaal 1500 personen. Wanneer het terrein vol is kan aan bezoekers zonder uitnodiging geen toegang meer verleend worden.

***UPDATE: AANMELDEN MET UW AUTO IS NIET MEER MOGELIJK. HET TERREIN IS VOL VOOR AUTO’S. UITERAARD BENT U WEL VAN HARTE WELKOM OM EEN KIJKJE TE KOMEN NEMEN. PARKEREN KAN BIJ P+R STATION SLOTERDIJK.***

Aanmelden kan tot 14 juni 2015. Deelname aan dit evenement is op eigen risico. TMG is niet verantwoordelijk voor eventuele schade.

 

 

Nationale Auto8Daagse

Benieuwd naar alle evenementen tijdens de Nationale Auto8Daagse van 20 tot en met 28 juni? Bekijk het complete overzicht op www.auto8daagse.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.