Peter Hilhorst
Peter Hilhorst Nieuws 26 dec 2015

Beste Reportage van 2015: Het DeLorean-mysterie

Het is een mooie tijd bij Autovisie, met het jubileumjaar voor de deur en de Autovisie Supertest net achter de rug. 2015 zit er bijna op en dan is het tijd om terug te kijken op het voorbije jaar. Vandaag met de beste reportage van Peter Hilhorst.

DeLorean

Nummer 1 tot en met 26 van Autovisie stonden bol van de fraaie verhalen en reportages, maar welke vonden onze eigen redacteuren nou het beste of het meest bijzonder? Wij zijn de redactievloer afgelopen om het te vragen. Daar komt bij dat het kerst is, een uitstekende tijd om cadeautjes weg te geven. Lees daarom onze ‘Best of’-verhalen, met deze keer de reportage van Peter Hilhorst, die de tumultueuze opkomst en ondergang van DeLorean beschreef.

”Met fotograaf Arno Lingerak ging ik naar Belfast om ons onder te dompelen in het roemruchte verleden van de DeLorean DMC-12. Hoe langer we ter plaatse waren, hoe meer herinneringen we bij betrokkenen wisten los te weken. Lees het ongelofelijke verhaal van de DeLorean Motor Company. Een thriller die barst van de intriges, complotten en verrassende wendingen.”

Lees hier het complete verhaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.