Dennis Wilman
Dennis Wilman Nieuws 10 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

Bentley Flying Spur krijgt Blackline behandeling

Geïnteresseerd in een nieuwe Bentley Flying Spur, maar zijn glimmende onderdelen niet helemaal jouw ding? Bentley heeft daar nu een oplossing voor: de Flying Spur Blackline-editie.

In een Bentley mag je best gezien worden. Sterker nog, waarschijnlijk wil je er ook in gezien worden. In dat laatste geval helpt het mee als er veel glimmende onderdelen op de auto zitten, want die trekken de aandacht. Maar bij Bentley ondervinden ze dat mensen steeds vaker hun auto bestellen zonder al die glans. Om die mensen tegemoet te komen kunnen kopers van de nieuwe Flying Spur vanaf nu ook kiezen voor de Blackline-editie. Hierbij zijn de chromen en glimmende delen vervangen door hoogglans zwarte.

Zwart

De Blackline wordt standaard geleverd met onder andere de grille, het Bentley-logo, de ‘Flying B’, de uitlaatsierstukken, de inzetroosters in de voorbumper, de instaplijsten, de stootstrips en de omlijsting van de lampen in het zwart. Dat is nog niet alles, want ook de velgen zijn anders. Standaard rolt de Flying Spur Blackline op 21 inch velgen met, hoe kan het ook anders, zwarte inzetstukken. Optioneel kan er gekozen worden voor 22 inch ‘Driving Specification’ versies van Mulliner. Aan het interieur verandert Bentley overigens niets. Dat is ook niet nodig, want dat is vrijwel volledig naar wens aan te kleden.

De komst van de Blackline-editie voor de Flying Spur is overigens geen verrassing, modellen zoals de Continental GT en Bentayga gingen hem voor. Daarnaast blijken de zwarte uitvoeringen een succes, want Bentley claimt dat 30% van de verkochte Continental GT‘s Blacklines zijn. De Flying Spur Blackline is vanaf nu te bestellen tegen een meerprijs van €3.550. Levering start begin 2020.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.