Autovisie
Autovisie Nieuws 31 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Autovisie Online: het allerbeste van 2020

We kijken uit naar het autojaar van 2021, maar tussen kerst en oud en nieuw kijken we ook met plezier terug naar het afgelopen jaar. We zetten onze beste artikelen uit 2020 voor je op een rijtje.

De redactie van Autovisie produceert om de week een magazine dat een mooie 100 pagina’s telt. Als klap op de vuurpijl geven we aan het eind van het jaar traditiegetrouw het Jaarboek uit, met alle info voor het aankomende autojaar. Tegelijkertijd houden we onze lezers ook online op de hoogte van het laatste nieuws. Hieronder brengen we onze meest gelezen artikelen nog eens onder de aandacht.

1. Pas op voor E10!

De E10-discussie leeft onder autobezitters. Is het nu wel of niét goed voor je motor? En is het een probleem als je je auto, volgetankt met E10, lang stil laat staan? We spraken een aantal experts, die reageren op de feiten en fabels rondom het onderwerp.

2. Op de camper met vakantie

Als Autovisie zijn we niet alleen geïnteresseerd in de snelste sportwagens of meest praktische stationwagons. Nee, ook wij zijn geïntrigreerd door campers. Jullie ook, zo blijkt uit de meest gelezen artikelen van dit jaar. Onze vijf redenen waarom je (niet) met een camper op vakantie moet gaan, staat daarom op nummer 2!

3. Camper verkopen

Dit jaar gingen we ook in gesprek met een aantal camperbezitters. In een korte serie lieten we eigenaren van de mobiele huisjes aan het woord, om te vertellen over hun verhalen. Het verhaal van de familie Kock sprak aan: zij gingen met z’n vijven op pad in een 21-jaar oude camper.

4. Boete voor ruitenwissers

Een wel heel opmerkelijk nieuwtje uit Duitsland dit jaar. Een Tesla-bestuurder gebruikte daar z’n ruitenwissers, maar werd aan de kant gezet. Hij kreeg zelfs een boete. Het volledige, krankzinnige verhaal lees je hieronder.

5. 1500 euro boete voor 11 km/h te hard

Tja, dat klinkt bijzonder, toch? En het ging hier ook nog eens om een Duitse situatie. Daar zijn de boetes toch heel laag? Klopt, maar dan had de man het ook enkel bij het te hard rijden moeten houden…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.