Autovisie
Autovisie Nieuws 24 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Autovisie digitaal lezen? Nu ook op je PC of laptop

Wie altijd graag het laatste autonieuws leest, bezoekt natuurlijk deze site. Maar wil je bij het zien van een video of nieuwsbericht toch het hele verhaal achter een auto lezen? Koop dan Autovisie Magazine. Of beter nog, abonneer je! Je kunt uiteraard al 65 jaar bij ons kiezen voor een papieren abonnement, maar je kunt ook een digitaal abonnement afsluiten. Nu ook op je PC of laptop.

porsche Jaguar
Dit smaakt toch naar meer? Dit zijn nog maar twee pagina’s uit een veel grotere reportage.

Nu ook op PC of laptop

Als je een goed boek kunt waarderen, kies je misschien voor de papieren editie. Heb je Autovisie liever elk moment van de dag bij je, dan is een digitaal abonnement ideaal. Dan kun je ons magazine op je telefoon of tablet lezen, in de trein of waar dan ook. Sinds kort hebben we de leesmogelijkheden uitgebreid. Nu kun je niet alleen in de app, maar ook op je PC of laptop Autovisie lezen als je je abonneert.

digitaal abo 1
In een oogslag kies je heel overzichtelijk de pagina’s die je wilt lezen.

Kenners lezen Autovisie

Al sinds 1956 is Autovisie magazine een begrip, vanaf dag 1 is het een tijdschrift voor de echte autoliefhebbers. Geen droge consumentengids, maar een blad vol passie over auto’s. Van nieuws dat verder gaat dan oppervlakkige knip-en-plak-berichtjes die je overal online kunt lezen. Wij brengen inside information, de verhalen achter het nieuws. Wij spreken de CEO’s, designers en techneuten die zo’n auto creëren. En dat levert unieke weetjes en achtergrondverhalen op, die je nu dus ook op je PC of laptop kunt lezen. Daar heb je al onze nummers bij de hand en blader je gemakkelijk door telkens 100 pagina’s aan autonieuws, achtergrondverhalen, interviews en reportages.

Wegdromen bij de mooiste fotografie.

Volgas in notime abonnee

Probeer het gelijk uit en sluit een abonnement af. Klik op de knop Magazine bovenaan deze pagina. Klik daarna op het magazine dat je wilt lezen, en log in als je al abonnee bent of sluit een abonnement af. Kies het abonnement dat het beste bij je past en geniet nog beter van onze verhalen en uitgebreide fotografie die de grootst mogelijke schermen verdienen. En dat kan dus nu op je PC of laptop.

digitaal abo 2
Abonneer je makkelijk snel en volledig online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.