Autovisie
Autovisie Nieuws 14 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Autospot in Dubai: Lambo’s, Ferrari’s, Koenigeggs en Pagani’s

Het is bekend, alle auto-evenementen met meer dan 100 bezoekers inclusief de Formule 1 zijn vanwege het coronavirus afgelast en de overheid adviseert iedereen thuis te blijven. Hoewel de motor van een petrolhead graag wil brullen en de linkervoet van een autoliefhebber op en neer beweegt, zou je als auto-enthousiast naar je schaalmodellen moeten staren. Vandaar dat we een afspeellijst hebben samengesteld voor de autoliefhebbers, die graag naar andermans auto’s kijken en daarvan houden. We nemen je mee naar de bizarre autobedrijven in Dubai waar je krankzinnig automobielen ziet. De serie dateert uit 2017, maar laat de benzine ook vandaag door je aderen stromen!

Hoeveel Bugatti’s Veyron heb jij al in je leven gezien? Na het zien van de video’s wordt het je meteen duidelijk hoeveel verschillende varianten er zijn. En dat geldt ook voor de Rolls-Royces en Bentley’s, die in de woestijnplaats staan. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen neemt je mee naar Dubai. Hij bezocht de leukste autobedrijven die er in Dubai te vinden zijn. Hij was niet getroffen door het coronavirus, maar was wel grieperig. Hij wilde echter al dat pracht en praal Dubai met jullie delen. Kijk en verbaas over de vele super- en hypercars, de exclusieve limousines en de sportwagens. Is het niet om de hoeveelheid, dan wel om de verschillende smaken.

Rodeo Drive

Autovisie maakt geregeld Autospot-video’s. De ene keer door een rondje door de showroom van een autobedrijf in Nederland, België of Frankrijk te lopen, de andere keer door een live-verslag te maken vanaf het trottoir op Rodeo Drive, in Monaco of in Knokke te staan. Autovisie is autopassie en dat delen we ook via de Autospot-video’s graag met jou. Bugatti beursverslag hypercars - Dubai International Motor Show - Sjoerd van Bilsen - Autovisie.nl

Autovirus

Mocht je een opvallend autobedrijf met een fraaie collectie kennen of zelf graag willen bezoeken maar daar niet aan toe komen, laat het ons in de reactie onder de video’s weten. Dan gaan wij op bezoek bij het bedrijf. Enjoy the Ride en Share the Passion! Laat het autovirus het winnen van het coronavirus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.