Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

De Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet is wat je noemt een monument van een auto. Het enorme apparaat is 5,7 meter lang, 2,1 meter breed, 1,3 meter hoog en rolt op 24 inch lichtmetalen spaakwielen.

Vision Mercedes-Maybach


Horacio Pagani verwent zichzelf

Pagani bouwt in een oplage van drie exemplaren de de Kode 0 is een Aventador waar ontwerper Ken Okuyama een duidelijke jaren zeventig-carrosserie omheen heeft gevouwen.

Een paarse Dawn en 720S, waarom niet?

De Amerikaanse zakenman Michael Fux heeft een wel heel bijzonder tweetal besteld: een paarse Rolls-Royce Dawn en een paarse McLaren 720S. Of ‘Purple Rain’ zijn favoriete soundtrack is, is niet bekend.

Michael Fux


Autovisie Vlog: Onthulling Volkswagen T-Roc

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

De nieuwe BMW M5

Grote veranderingen hebben zich voorgedaan op het gebied van de transmissie en de aandrijflijn. Dit zijn de details van de nieuwe BMW M5!

BMW M5


Volkswagen Gen.E duikt weer op

Wat Volkswagen precies met het model van plan is, houdt het Ken Block gaat los in de woestijn van Utah met zijn 600 pk sterke Ford Fiesta.

Terrakhana


Vaarwel Ferrari California T, welkom Portofino

Lijkt op de Ferrari California T nietwaar? Klopt, maar toch is deze Ferrari Portofino compleet nieuw. Hij volgt de ‘Cali’ op, die sinds 2008 op de markt is.

Ferrari Portofino


Ariel betreedt hypercarterritorium

Een elektrische supersportwagen met ruim 1200 pk, vierwielaandrijving en een turbine als range extender? Dat klinkt als toekomstmuziek, maar het Britse Ariel staat wel degelijk op het punt om Met drie voertuigen houdt het wel op. Traditionele trikes met één wiel voor en twee wielen achter laten we in dit overzicht buiten beschouwing.

Morgan 3 Wheeler


Aero Package voor Koenigsegg Regera

De Koenigsegg Regera gaat dankzij zijn nieuwe Aero Package nu van maximaal 310 naar 385 kilogram neerwaartse druk.

Regera


T-Roc, de B-segment SUV van Volkswagen

En de Volkswagen SUV-reeks is compleet! Het Duitse merk had al de Tiguan, Touareg en Atlas/Terramon. Nu komt daar de compacte T-Roc bij. Hij staat in november bij de Volkswagen-dealers.

Volkswagen T-Roc