Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Autospot: Supercars spotten bij Hoefnagels in Geleen

Ferrari’s, Aston Martins, Porsches, Lamborghini’s, Mercedes-AMG’s en zelfs een SLR McLaren. Allemaal zonder naar buiten te moeten. Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen loopt een rondje door de showroom Hoefnagels in het Limburgse Geleen en vertelt je alles over wat hij daar ziet.

Abonneer je gratis op Autovisie YouTube

Mis geen enkele video van de makers van Autovisie!

Join!

Infiniti Prototype 9: Vooruit naar het verleden

Gave, maar curieuze concept van Infiniti. De Prototype 9 is qua vormgeving geïnspireerd op vooroorlogse grand prix-wagens, maar het Japanse merk – dat in 1989 werd opgericht – heeft natuurlijk helemaal geen geschiedenis die zover teruggaat.

Prototype 9


FCA in Chinese handen?

Een grote Chinese autofabrikant zou Fiat Chrysler Automobiles (FCA) willen kopen, aldus Automotive News. Er zou eerder deze maand Mazda RX-7 Evo is een tijdcapsule. Hij is gemaakt voor de Groep B-rallyklasse uit de jaren tachtig, maar heeft nooit een centimeter aan rallyproef gezien.

Mazda RX-7


Complete modellenfamilie Aston Martin Vanquish Zagato

Pebble Beach staat weer voor de deur (begint deze week), dus druppelen de bijzondere nieuwe modellen langzaam binnen. BMW introduceert op het concours d’elegance de nieuwe Z4 en Aston Martin komt met de ’67 Heritage Edition.

Duik in de Prijslijst: Is de Kia Stinger echt zo duur?

Kia heeft de prijzen bekendgemaakt van de Stinger. Het nieuwe model is de snelste, krachtigste en meest dynamische Kia ooit, aldus het merk, en hij is er voor prijzen vanaf 59.995 euro. Kia heeft met de Stinger vier concurrenten in het vizier: de Volkswagen Arteon, de BMW 4 Serie Gran Coupé, de Audi A5 Sportback en de Infiniti Q50. Is de Kia Stinger ten opzichte van die concurrenten duur of juist goedkoop?

Kia Stinger


Autovisie Vlog: Afscheid duurtester BMW i20i

De BMW 120i heeft een Next Generation FCEV moet volgend jaar op de markt komen, ook in Europa. Vandaag is hij voorgesteld in Seoul.

Hyundai Next Generation FCEV -1- Autovisie.nl


Onder de hamer: Porsche Carrera GT met 40 km op de klok

Nieuw uit de doos en dat na dertien jaar. De vorige eigenaar heeft gemiddeld niet meer dan drie kilometer per jaar met zijn BMW Concept Z4 weg! Want de nieuwe compacte roadster uit Beieren mag namelijk best gezien worden. Het gaat hier nog om een studiemodel, maar de Z4 lijkt zo op het eerste gezicht wat aan agressiviteit te winnen.

Concept Z4


Gevlochten wielen voor Porsche 911 Turbo S Exclusive Series

Als je echt iets wilt hebben wat andere mensen niet hebben, dan bestel je geen Porsche 911 Turbo S, maar een Porsche 911 Turbo S Exclusive Series. En dan ook nog met lichtgewicht wielen van gevlochten koolstofvezel.

HyperFocal: 0


HyperFocal: 0