Autovisie
Autovisie Nieuws 14 mei 2017

Het autonieuws van week 19

Wat gebeurde er afgelopen week in autoland? Nou, bijzonder veel. We zetten alle hoogtepunten, belangrijke nieuwtjes en de nieuwste video’s van afgelopen week op een rij.

Eerste testnotities: BMW 520d Touring

Peter Hilhorst kroop in Duitsland achter het stuur van de nieuwe BMW 520d Touring. Is het opnieuw de leaselokker in het hogere zakensegment? En hoe ruim is BMW’s grote stationswagen? En is het wat voor de sportieve leaserijder? In onderstaande video de antwoorden.

Antonio Banderas krijgt hoofdrol in Lamborghini-film

Acteur Antonio Banderas kruipt in de huid van Lamborghini-oprichter Ferruccio Lamborghini in de film over het beroemde Italiaanse merk. Maar wie kruipt er in de huis van rivaal Enzo Ferrari? Dat lees je hier!

Ferruccio Lamborghini

Op bezoek bij Shelby in Las Vegas

In 2017 is het alweer vijf jaar geleden dat Carroll Shelby overleed. De beroemde Shelby Cobra bestaat dit jaar 55 jaar. Een goede reden voor Werner Budding om eens op bezoek te gaan bij de fabriek van Shelby in Las Vegas.

Airbumps van Citroën gefaald?

Het was best een schok toen Citroën de zogeheten Airbumps introduceerde op de C4 Cactus. Later verschenen ze ook op de nieuwe C3. Vallen ze in de smaak of ging de bedenker van deze opvallende kunststoffen luchtkussens op de flanken veel te ver? Hier lees je alles.

Citroën C3

Supersportsedans met minder ‘suiker’

Wordt het vermogen van de BMW M5 en Mercedes-AMG E 63S in jouw ogen allemaal te veel en kan het wel wat minder? Er zijn diverse light-alternatieven met minder ‘suiker’. Hier een overzicht.

bmw-m550i-xdrive

Autovisie TV: Tunnelrun Novitec Lamborghini Aventador

Een muurbloempje kun je de Lamborghini Aventador niet noemen. Toch kan het nog een stuk wilder, vinden ze bij Novitec. Verhoog het vermogen en monteer een Akrapovic-uitlaat en het wordt pas echt gekkenwerk. Hoog tijd voor een tunnelrun! Of wat zeggen we: meerdere tunnelruns.

Dikke primeurs tijdens Autovisie Cars & Coffee XXL

De grootste editie van Autovisie Cars & Coffee XXL is in aantocht! Op zaterdag 27 mei vult de overdekte hal van de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen zich met honderden liefhebbers, maar ook met de nodige primeurs! We hebben er al twee verklapt. Dit is de eerste. En dit is de tweede.

Hummer H1 is back!

De Hummer H1 is de Terminator onder alle auto’s. Ook de boodschap “I’ll be back” is perfect van toepassing. De Hummer H1 is namelijk terug. Niet als Hummer, maar als Humvee C-Series. De motoren zijn dik, maar niet meer van deze tijd. Hier alle info.

Humvee C-Series

Mercedes-Benz A-Klasse nog verder de breedte in

Met de huidige vijfdeurs A-Klasse, B-Klasse, CLA, CLA Shooting Brake en GLA dekt Mercedes-Benz nog steeds niet het complete segment af. Dat vindt het merk althans. De Duitsers komen daarom nog met een zevende en zelfs achtste modelvariant. Hier lees je welke.

Mercedes-Benz A-Klasse