Arno Lingerak
Arno Lingerak Nieuws 16 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Indra en Arnold werden direct verliefd op deze Audi 80

De eerste indruk van deze Audi 80 was niet heel positief, maar hij moest en zou met Indra en Arnold Soddeman mee naar huis! 

“We zijn beiden altijd al met auto’s bezig geweest. De smaken lopen iets uiteen, maar samen zijn we van de Volkswagens, Audi’s en Porsches. Als er hier in huis een discussie is over auto’s, gaat het over wie er rijdt naar een meeting. Bij ons vorige huis hadden we geen garage. We hebben daar wel wat leuke auto’s gehad, maar die stonden dus altijd buiten. Onze Golf II is daar zelfs gestolen. Twee jaar geleden zijn we verhuisd naar een huis mét een garage en werd het mogelijk een echte liefhebbersauto te kopen.”

Cabriolet

We waren onderweg toen ons een Audi 80 Cabriolet tegemoetkwam. Arnold is gaan zoeken op Audi 80 en dit was de oudste die bovenkwam. Hij zei gelijk: ‘Ik heb onze volgende auto gevonden, als ik ‘m laat zien wil je ‘m hebben! En hij had gelijk. Ik zei: ‘O, die wil ik, die wil ik echt!’ We hebben gelijk gebeld, maar er zouden al mensen komen kijken.”

“Maar nadat die hadden afgezegd, mochten we langskomen. We kwamen de straat in rijden en zagen de auto staan. Maar met de kap open en twee man over de motor gebogen. Het eerste bericht was dan ook: hij start niet. Bij een nieuwere auto zou je meteen weer vertrekken, maar ik dacht gelijk: wat is ie leuk! We hebben een uur staan wachten voor we een proefrit konden maken, maar toen we eenmaal reden, werden we verliefd…”

Startmotor

“We stopten even om samen een rondje om de auto te lopen, bekeken de auto eens goed en waren het eens: jemig, wat is-ie leuk, wat is dit écht leuk! We gaan niet zonder deze Audi terug naar huis, deze gaat mee! We werden er gewoon blij van. Thuisgekomen startte de auto helemaal niet meer, maar nadat we even hadden gekeken bleek de startmotor de boosdoener te zijn. Die is vervangen: probleem opgelost.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.