Autovisie
Autovisie Nieuws 31 okt 2016
Leestijd: 1 minuut

Aston Martin stapt in het vastgoed

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. En in dit verhaal is Aston Martin het poezenbeest en is een appartementencomplex in Miami een van zijn vreemde strapatsen. Want wij stellen voor: de 66 verdiepingen hoge Aston Martin Residences.

aston-residences-bh-1_1035

Vooruit, het gaat Aston Martin niet voor de wind. Het merk lijdt al jaren verlies en heeft zijn hoop op redding gevestigd op de nieuwe DB11 en de aankomende V8 Vantage-opvolger. Daarbij lijkt de fabrikant uit Gaydon allerlei secundaire handeltjes te hebben opgezet. Zo is daar een speedboat en nu een flatgebouw.

Illustere naam

Nou is de rol die Aston Martin speelt bij de ontwikkeling van het appartementencomplex (en van die boot) natuurlijk niet zo heel groot. Ontwikkelaar G and G Business Developments maakt eigenlijk alleen gebruik van de illustere naam van de autobouwer en van de expertise van Vanquish-ontwerper Marek Reichman en zijn team.

Gezamenlijke ruimtes

Zij zijn verantwoordelijk voor het tekenen van enkele gezamenlijke ruimtes in de Aston Martin Residences, zoals onder meer het fitnesscentrum, de sauna en de twee lobbies. Volgens Aston Martin is deze entree in de vastgoedwereld niet een zijstraatje voor het merk, maar een wezenlijk onderdeel van zijn langetermijnvisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.