Autovisie
Autovisie Nieuws 3 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Aston Martin Neptune-onderzeeër gaat ruim 3 miljoen kosten

Aston Martin heeft niet gelogen toen het vorig jaar deze Neptune-onderzeeër onthulde. Want het waanzinnige ding gaat dus daadwerkelijk in productie. Kopers kunnen zich deze week melden op The Superyacht Show in Barcelona en moeten dan een astronomisch geldbedrag meenemen.

Project_Neptune_

Aston Martin en Triton Submarines willen ruim 3 miljoen euro voor de Neptune hebben en naar het schijnt zijn er reeds een aantal verkocht. De compacte onderzeeboot biedt plaats aan drie mensen en kan tot een diepte van 500 meter duiken. En zoals het een Aston Martin betaamt, is de Neptune ook rap. Nou ja… Hij kan ruim 10 km/h varen, want dan wel weer vier keer zo snel is als de Triton 3300/3.

Q by Aston Martin

Het grootste verschil tussen de Neptune en de andere duikboten van Triton is de aankleding van het interieur. In de Neptune zijn de stoelen bijvoorbeeld bekleedt met leer dat met de hand is gestikt. Aston Martin heeft alvast drie verschillende kleur- en afwerkingsopties ontworpen, maar uiteindelijk kan de klant zijn of haar onderzeeër helemaal zelf samenstellen via Q by Aston Martin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.