Autovisie
Autovisie Nieuws 13 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Ares Design onthult Bentley Mulsanne Coupé

In 2011 ging de Brooklands uit productie en sinds die tijd levert Bentley geen grote coupé meer. Ares Design – bekend van de Project Pony en Project Panther – vindt dat zonde en creëerde deze Bentley Mulsanne Coupé.

ares-mulsanne-coupe_100642997_h

Nou ja, het ontwerp is van Ares Design en de daadwerkelijke ombouw is door de Duitse firma Mcchip-DKR gedaan. De nieuwe carrosseriedelen zijn aluminium of koolstofvezel, terwijl in het interieur natuurlijk een overdaad aan leer te vinden is. Of er onderhuids ook iets in aangepast, is niet bekend. De Mulsanne wordt normaal gesproken aangedreven door een 6,75 liter twinturbo V8 met 512 pk en 1020 Nm koppel.

Ares X-Raid

Ares Design is gevestigd in Italië en opgericht door voormalig Lotus-baas Dany Bahar. Het bedrijf introduceerde eerder de Ares X-Raid, op basis van de Mercedes-Benz G-Klasse, en de Project Panther, een als De Tomaso Pantera vermomde Lamborghini Huracán. Vorige week onthulde Ares Design de Project Pony. Deze heftig verbouwde Ferrari GTC4Lusso is een hommage aan de Ferrari 412i.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.