Tijl Scheer
Tijl Scheer Extra 5 jan 2022

Dit mocht je niet missen in de maand december

De autowereld staat nooit stil, en dus is er elke dag veel nieuws te vinden op onze website. Het ene bericht is relevanter dan het andere, maar in dit artikel laten we je nog eens zien wat je in december echt niet had mogen missen.

De onthulling van de Toyota bZ4X

Met hybridetechniek nam Toyota de rest van de wereld op sleeptouw, maar als het gaat om volledig elektrisch aangedreven auto’s was het allergrootste automerk ter wereld heel terughoudend. De Japanse autofabrikant heeft daar een reden voor. Vandaar dat de bZ4X geen doorsnee elektro-auto is.

Zo hard rijden we echt op de snelweg

Begin 2020 is de maximumsnelheid verlaagd naar 100 kilometer per uur tussen 06.00 uur en 19.00 uur. Maar hoe hard rijden Nederlanders daadwerkelijk op de snelweg? En rijden Nederlanders harder wanneer dit mag of blijven zij netjes 100 kilometer per uur rijden?

Zo hard rijden Nederlanders écht op de snelweg

Flitsmeister, Nederlanders, Snelweg, Nederland, snelheid

Wat is de beste stuurmansauto van 2021?

Dat is een vraag die we elk jaar stellen, en waar we uitgebreid onderzoek voor doen. Richting het einde van het jaar rijden we met de complete redactie en met een geweldig deelnemersveld naar het TT Circuit van Assen, waar we uitvinden wat de leukste auto van 2021 is. Daarbij gaat het niet om welke auto het snelste, duurste of mooiste is. Nee, het gaat om puur rijplezier. En daarom kan de strijd gewonnen worden door een Porsche 911 GT3, maar ook door een Ford Puma ST. Want hoewel we de auto’s op het circuit testen, telt het ook zwaar mee hoeveel lol je op de openbare weg met een auto kunt hebben.

Te koop: Amphicar 770

Autovisie is altijd op zoek naar occasions voor de liefhebber en spit daarom de lijsten van verkoopsite Gaspedaal.nl door. Ditmaal vonden we een Amphicar 770.

Deze occasion wil je: Amphicar 770, zowel een leuke oldtimer als een boot

 

amphicar 770, occasion

Geweldige Volvo T-5R in Uw Garage

Bij Jurgen Pauwels staat eigenlijk altijd een leuke auto voor de deur. Een beetje handel, vooral veel hobby. Zoals deze Volvo T-5R. 

De duurste auto’s van 2021

Weer zijn er meer spiksplinternieuwe auto’s met een prijskaartje van 400.000 euro op Nederlands kenteken geregistreerd dan in het jaar ervoor. Sterker nog, het aantal ligt bijna twee keer zo hoog als in 2020. De duurste auto kost maar liefst 3,76 miljoen euro!

Dit zijn de duurste auto’s die in 2021 zijn geregistreerd

Bugatti showroom Leusden
Bugatti showroom Leusden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit mocht je niet missen in de maand december
Sluiten