Tijl Scheer
Tijl Scheer Extra 22 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 2!

Sinds afgelopen donderdag ligt het nieuwe nummer van Autovisie Magazine weer in de schappen. Dit kun je verwachten!

Qua autotests is het ditmaal een Aziatisch feestje. Wel met belangrijke modellen overigens. Zo reden we met de SSANGYONG KORANDO E-MOTION. Het Koreaanse merk is net overgenomen door een nieuwe partij en richt zich in Europa op een elektrische toekomst.

De bekendste rijstwijn in een nieuwe verpakking, zo kun je de nieuwe SUZUKI S-CROSS goed omschrijven. De trouwe kopers van het model hoeven niet bang te zijn voor grote veranderingen Het is een nieuwe generatie en toch ook weer niet. Al het plaatwerk – op het dak na – is nieuw, terwijl de onderliggende techniek onveranderd is gebleven. Het resultaat en onze bevindingen lees je in ons magazine. Daarnaast reden we met de compleet nieuwe ISUZU D-MAX. Zelfs een bedrijfsautospecialist als Isuzu moet mee in de vaart der volkeren. De nieuwe D-Max is daarom geciviliseerder dan ooit, zonder z’n arbeidersachtergrond te verloochenen. 

De Rit

In onze vaste rubriek ‘De Rit’ lees je ons uitgebreide gesprek met MICHAEL OUALID. Hij is oud-designer bij onder andere Peugeot, Volkswagen, Mindset en Equus.Hij vertelt over hoe we auto’s niet langer mogen beschouwen als een doel op zich, maar slechts als een middel naar een veel gezonder businessmodel.

Vintage

In onze Vintage-rubriek rijden we met een van de fraaiste auto’s uit de geschiedenis: de JENSEN INTERCEPTOR. En dan niet zomaar een model, maar een heuse restomod. Ook spreken we uitgebreid met de man achter die creatie, Durran Heslop. In Uw Garage vertelt River Hofland alles over zijn NISSAN SKYLINE GTS-25T uit 1995, die hij heeft gemaakt zoals hij wil.

Reportages

Eén auto, twee aandrijfconcepten. De BMW 4-SERIE GRAN COUPE is zowel met elektrische aandrijving, als met hybride en conventionele aandrijflijn verkrijgbaar. Wat is de beste keuze voor de klassieke BMW-rijder? We zetten de M440i tegenover de elektrische i4 en geven op het circuit antwoord op die vraag! Daarnaast lees je in dit nummer dat het FORMULE STUDENT-TEAM van de TU Delft weer hard bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe raceauto, voorzien van de autosporttechniek van de toekomst. Een apparaat om serieus te nemen, weten we na een terugblik met de auto van 2019. 

Tot slot staan we uitgebreid stil bij private lease-constructies. Wat zijn de voor- en nadelen, en waar moet je op letten bij het aangaan van een contract? Aan de hand van de CITROËN C3 AIRCROSS en SEAT IBIZA bespreken we alles tot in detail.

De nieuwe Autovisie Magazine vind je nu in je plaatselijke supermarkt of boekenwinkel. Liever ons magazine digitaal lezen? Kijk hier hoe dat moet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.