Tijanni van Groeningen
Tijanni van Groeningen Extra 14 mei 2022

Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 10!

Het nieuwe Autovisie Magazine ligt weer in de winkel! Dit is wat je kunt verwachten in nummer 10.

De Rit

In de rit hebben we ditmaal ALEX JANSEN. Bijna dertig jaar geleden begon Alex Jansen voor zichzelf te sleutelen aan Ferrari’s. Inmiddels heeft hij een kwart van de Nederlandse vloot in onderhoud bij zijn bedrijf Forza Service, terwijl de liefde voor het merk er niet minder op geworden is.

Als je eenmaal binnenloopt op het ‘Maranello van de Lage Landen’ wordt je vanuit alle kanten aangestaard door het ene na het andere icoon van Ferrari. Voor velen een droombaan, voor Alex Jansen de werkelijkheid. Lees in het nieuwste nummer hoe het er bij Forza Service aan toegaat.

EV’s in Noorwegen

In Nederland denken we goed op weg te zijn naar een CO2-neutraal wagenpark. Vergeleken met NOORWEGEN staat ons traject richting duurzaamheid echter nog in de kinderschoenen. We gaan ervaren hoe Noorwegen het zo goed voor elkaar heeft.

We maken een rondreis door het land en nemen je mee langs, elektrische taxi’s, slimme tolwegen, ‘charging bunkers’ en nog veel meer. Lees nu het nieuwste Autovisie magazine om erachter te komen hoe ze in Noorwegen zo ver voorlopen!

Cupra Born vs. Renault Mégane E-Tech Electric

Zoals gewoonlijk hebben we weer een dubbeltest in petto. Ditmaal gaan twee Auto van het Jaar-finalisten de strijd met elkaar aan.

verbod verbrandingsmotor elektrische renault megane

De CUPRA BORN en de RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC hebben we allebei bestempeld als EV’s waarin een autoliefhebber zich ook een beetje begrepen voelt. Bij welke springt de vonk het meeste over? Lees het nu in Autovisie 10.

Slimme Honda’s

De HONDA E maakt al een tijdje deel uit van onze garage. In dit nummer ontmoet hij een stel bijzondere familieleden.

Door de jaren heen houdt Honda vast aan zijn visie. We ontmoeten een N600, Insight en CR-Z met onze eigen e. Een voor een lopen we langs de kleine Honda’s om herinneringen op te halen. Wat deze reünie ons oplevert, lees je in Autovisie 10!

Dit alles en nog veel meer lees je nu in het nieuwste magazine! Wil je een abonnement afsluiten, dan lees je op deze pagina hoe je dat moet doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit lees je in Autovisie Magazine nummer 10!
Sluiten