Autovisie
Autovisie Extra 1 mei 2021

4 must-haves: Porsche-fans opgelet!

Autoliefhebberij, het draait om zoveel meer dan alleen auto’s. Of je nu racet op het circuit of modelauto’s spaart, binnen de autowereld vind je verschillende hobby’s. Wij selecteren vier toffe must-haves voor jou als autofanaat. Vandaag met Porsche als thema!

Porsche is veel meer dan alleen een autobouwer. Het is een allesomvattend merk, van speelgoed tot speakers en elektrische fietsen. Er is zelfs een Porsche voor om je pols.  

Playmobil Taycan €76,99

Dat ze bij Lego graag de bolides van Porsche namaken, is allang geen geheim meer. Maar niet alleen de Denen gaan met het Duitse merk aan de haal, ook Playmobil heeft verschillende Porsches in de aanbieding. Daaronder twee nieuwe modellen: de 911 GT3 Cup en de Taycan. Vooral die laatste is interessant, want deze is op afstand bestuurbaar, heeft werkende lichten en wordt geleverd met een bijpassende laadpaal. Deze toffe replica is een prachtig cadeau voor jonge Porsche-liefhebbers. Al willen wij hem als volwassen kinderen ook best hebben.  

Porsche eBike €7000,–

De aankondiging van de Taycan Cross Turismo zal je niet ontgaan zijn, maar Porsche onthulde op die dag nog meer moois. De autobouwer presenteerde ook nog twee elektrische fietsen: de eBike Sport en de eBike Cross. Eerstgenoemde is om de urban jungle te trotseren en met de Cross kun je de echte wildernis in. Beiden zijn uitgerust met een compacte, maar krachtige motor van Shimano. Verder zien we ingebouwde verlichting en flinke schijfremmen van Magura, want met grote snelheid komt ook grote verantwoordelijkheid. Kortom, een hypermoderne en stijlvolle eBike die de naam Porsche eer aandoet.

Tag Heuer Carrera Porsche Chronograph 5850,–

In 1963 ontwierp Jack Heuer met de Heuer Carrera één van de meest legendarische chronografen aller tijden. Nu, bijna zestig jaar later, blaast het welbekende horlogemerk zijn partnerschap met Porsche nieuw leven in. Deze iconische merken werken namelijk ook anno 2021 nog steeds nauw samen met elkaar. Deze langlopende verbinding vieren ze nu met de Tag Heuer Carrera, een prachtige en vooral stijlvolle polsklok met subtiele verwijzingen naar Porsche. Helaas is de link met Porsche ook terug te zien in de prijs, want goedkoop is dit Tag Heuerhorloge allerminst.   

PDS50 speaker €375,–

Er gaat niets boven het diepe ronkende geluid van een Porschemotor, maar dat is niet het enige wat goed klinkt. Ook de speakers van Porsche zijn een genot voor het oor. De PDS50 is het nieuwste model en is een draadloze Bluetooth-speaker meeen uniek ontwerp. De conische cilinder is gemaakt van aluminium en voorzien van led-verlichting. Onder dit stijlvolle omhulsel gaan vier verschillende speakers schuil. Hierdoor komen zowel de hoge als lage tonen optimaal tot hun recht. Het opladen van deze eyecatcher gaat draadloos via Qicharging en met een volle batterij kun je 20 uur genieten van je favoriete muziek.

  

Deze pagina kwam tot stand in samenwerking met Manners.nl