Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 10 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Vind de goedkoopste autoverzekering op Geld.nl

U betaalt te veel voor uw autoverzekering! Althans, die kans is groot. Want het verschil tussen de goedkoopste en duurste autoverzekering is gemiddeld 600 euro per jaar. Vergelijk daarom meer dan dertig verzekeraars op Geld.nl.

In Nederland is iedereen die een auto op zijn of haar naam heeft staan verplicht om die minimaal
WA te verzekeren. Er zijn echter meer dan vijftig autoverzekeraars, dus het zoeken naar de laagste premie en de beste voorwaarden is als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Geld.nl is er om door de bomen het bos weer te kunnen zien. Op de website kunt u de premies en voorwaarden van ruim dertig verzekeraars snel en eenvoudig met elkaar vergelijken.

Voordelige premie in vier stappen

En dat loont, want het verschil tussen de goedkoopste en duurste verzekering is gemiddeld zo’n 600 euro per jaar. Op Geld.nl weet u binnen een minuut of twee wat u kunt besparen. De voordeligste premie is namelijk niet meer dan vier stappen van u verwijderd: vul op de website in welke auto u wilt verzekeren, wat uw persoonlijke gegevens zijn, kies de gewenste dekking en vergelijk dan de beste autoverzekeringen.

Laagste prijsgarantie

Geld.nl is actueel, onafhankelijk en heeft als een van de weinige vergelijkingssites in Nederland het Keurmerk Objectief Vergelijken. Bovendien kost het u niets extra’s om een verzekering af te sluiten via Geld.nl en heeft u veertien dagen bedenktijd. De website – die een klantenwaardering heeft van 9,4 – wordt iedere maand door zo’n 200.000 mensen geraadpleegd. Autoverzekering vergelijken? Ga dan naar Geld.nl en profiteer van de laagste prijsgarantie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.