Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 29 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Monteur? Dan zoekt Louwman Group jou!

Een goede monteur levert kwaliteit, iedere dag weer. Hij of zij heeft een passie voor techniek, wil zich blijven ontwikkelen en stelt de behoeften van de klant voorop. Ben jij zo iemand? Dan is Louwman Group op zoek naar jou.

Iemand als Jan Holleman bijvoorbeeld, die als technische specialist werkt bij Blauwendaal Peugeot.  “Toen ik zes was, hadden mijn ouders eens pech onderweg”, weet hij nog. “Er kwam een monteur van de ANWB die aan de auto begon te sleutelen. Dat vond ik zo mooi om te zien. Toen die man de motor weer aan de praat kreeg, wist ik: dat wil ik ook worden. Ik houd van ingewikkelde klussen. Ik weet zeker dat ik achter ieder technisch probleem kom.”

Een van de grootste
Holleman is werkzaam bij een van de vele dealerbedrijven van Louwman Group, die in Nederland ook de merken McLaren, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi en Smart voert. Daarbij is Louwman Group importeur van Toyota, Lexus, Suzuki en Morgan. Het familiebedrijf – dat sinds 1923 bestaat – is een van de grootste automotive bedrijven van Europa en ook actief op het gebied van autoaanpassingen, schadeherstel, financial services, logistiek en mobiele hulpmiddelen in de zorg.

Afwisselend werk
“Deze hoofdsteun past niet goed op deze rolstoel”, laat Sven Valken zien. Hij is servicemonteur bij Welzorg. “Als je over een hobbel rijdt, rammelt hij. Dat is gevaarlijk, vooral voor MS-patiënten. Zij kunnen hun spieren namelijk niet goed onder controle houden. Ik ga de oude buis eraf halen en er een nieuwe op lassen.” Valken houdt van de afwisseling in zijn werk. “Ik doe nooit hetzelfde. Iedere klant is uniek. Iedere rolstoel dus ook.”

Technisch specialist
Jilles Coljee, monteur bij B.V. Nimag, houdt eveneens niet van eentonig werk. “Ik ben een allround monteur, die graag uiteenlopende problemen oplost”, vertelt hij. “Ik ben technisch specialist voor buitenboordmotoren, motorfietsen en auto’s. Bij motorfietsen gaat mijn hart altijd sneller slaan en ook met buitenboordmotoren heb ik veel ervaring. Ik ben een troubleshooter. Als een dealer er niet uitkomt, ga ik aan de slag. Ik begin dan opnieuw, helemaal vooraan bij het probleem.”

Vakmannen en vakvrouwen
Louwman Group heeft behoefte aan mensen zoals Jan Holleman, Sven Valken, Jilles Coljee en de negen anderen die zijn geportretteerd op www.werkenbijlouwman.nl. Raak geïnspireerd door de verhalen over hun werk en hun werkplek! Kijk ook vooral eens naar de vacatures op de site, want Louwman Group is altijd op zoek naar gekwalificeerde, gemotiveerde en gepassioneerde monteurs. Naar vakmannen én vakvrouwen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.