Isabel Michelotti
Isabel Michelotti Archief 5 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Fromanteel viert tulpenrally met uniek horloge

Het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel keert voor zevende keer op rij terug als “Official Time Partner” tijdens de 66e editie van de Tulpenrallye. Net als voorafgaande jaren produceert Fromanteel een speciaal horloge voor deelnemers en toeschouwers. Dit jaar staat het horloge, dat toepasselijk de naam “T66 Night Challenge” heeft gekregen, in teken van de enerverende nachtetappe van de Expert-klasse.

Inspirerend karakter

Ieder jaar rijden de meest ervaren chauffeurs en navigators in de Tulpenrallye de befaamde nachtetappe. Wanneer de zon ondergaat en de andere klassementen hun etappe afronden stappen deze mannen vol goede moed in hun wagen om onder begeleiding van de maan en sterren nog enkele honderd kilometers af te leggen.

Dit soort sportiviteit en doorzettingsvermogen verdient het om gevierd te worden, en dat ziet je terug in de Fromanteel T66 Night Challenge. De wijzerplaat heeft een mat, zwarte afwerking die doet denken aan het exterieur van een klassieke wagen. De index is versiert met de zandgele en oranje accenten van de Tulpenrallye.

Pure vakmanschap

Rallyrijders zijn zo goed als de motor onder de kap van hun wagen. In andere woorden: als de kwaliteit van hun auto niet goed genoeg is zullen zij niet ver komen. Daarom is de Tulpenrallye een verzamelplaats van de hoogste kwaliteit wat betreft klassieke auto’s. Het T66 Night Challenge horloge kan dan natuurlijk niet achterblijven.

Daarom wordt dit exclusieve uurwerk in elkaar gezet door de meest ervaren Zwiterse klokkenmakers in Bienne, waar Fromanteel’s Zwiterse atelier is gevestigd. Hier wordt het horloge aan de hand van eeuwenoude Swiss Made procedures geassembleerd, wat de hoogst mogelijke kwaliteit garandeert.

Tijdelijk beschikbaar

Met oog op de exclusiviteit van de Tulpenrallye produceert Fromanteel slechts een beperkt aantal Night Challenge horloges. Hoeveel precies is afhankelijk van het aantal geplaatste bestellingen. Wil je zeker zijn van een exemplaar en daarmee de 66e editie van de Tulpenrallye voor altijd en eeuwig bij je dragen? Schrijf je dan in!

Via www.fromanteelspecials.com/T66

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het interessantste autonieuws rechtstreeks in je inbox

Meld je aan voor de Autovisie nieuwsbrief, dan praten wij je ieder weekend bij over het interessantste autonieuws.