Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Archief 2 dec 2018

Fromanteel T66 ‘Night Challenge’ nu te koop

Nu de inschrijvingen voor de 66e editie van de Tulpenrallye zijn gesloten heeft Fromanteel de voorverkoop van haar unieke T66 ‘Night Challenge’ horloge gestart. De Special Edition T66 ‘Night Challenge’ kan voor een beperkte tijd besteld worden via een speciale webpagina.

Het Amsterdamse horlogemerk Fromanteel, dat sinds 2009 bestaat, staat bekend om het produceren van betaalbare en ingetogen Swiss Made horloges. De uurwerken worden ontworpen in de Nederlandse hoofdstad en vervolgens geassembleerd in hun Zwitserse atelier te Bienne.

De Special Edition Tulpenrallye-collectie kwam tot stand nadat de Amsterdamse horlogemakers werden gepresenteerd als Official Time Partner van de “Tulp.” Al sinds de 60e editie brengt Fromanteel daarom ieder jaar een speciaal horloge uit voor liefhebbers van klassieke auto’s.

Zwitserse kwaliteit met een sportief randje 

Het Special Edition T66 ‘Night Challenge’ horloge kent een sportief ontwerp waarbij herinnering en traditie centraal staan. Ontdek de speciale features van het horloge, zoals de datumaanduiding, het Tulpenrallye logo en de authentieke gravure op de achterzijde van het horloge hier.

Tijdelijk beschikbaar

Met oog op exclusiviteit produceert Fromanteel slechts een beperkt aantal T66 ‘Night Challenge’ horloges. Hoeveel precies is afhankelijk van het aantal geplaatste bestellingen.

Wil jij net als andere liefhebbers van klassieke auto’s en mooie uurwerken een exemplaar bemachtigen? Ga dan naar hier naartoe om het horloge te bestellen. Let wel: de T66 ‘Night Challenge’ is slechts tijdelijk beschikbaar, wees er dus snel bij!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fromanteel T66 ‘Night Challenge’ nu te koop
Sluiten