Met de XC40 T2 krijg je meer Volvo dan ooit voor je geld

Het heeft er alle schijn van dat autovakanties dit jaar weer populair gaan worden. Volvo speelt hier goed op in door een zeer complete SUV tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden. We kunnen wel stellen dat je nog nooit zoveel Volvo voor je geld hebt gekregen als met de nieuwe XC40 T2.

De XC40 T2 is uitgerust met een 129 pk sterke 1,5-liter driecilinder motor. Het maakt de auto geschikt voor alle soorten autoritten. Nu de wereld langzaam uit haar lockdown ontwaakt, willen we er weer op uit. En waar je ook heen wilt, de XC40 T2 brengt je er moeiteloos naartoe.

Voor de prestaties die deze Volvo levert, is hij zeer scherp geprijsd. Wie ‘m privé least kan deze auto al vanaf € 449 per maand rijden.

Zeer complete auto

Daarvoor krijg je een zeer omvangrijk uitgeruste auto. De XC40 T2 heeft zo’n beetje alles wat je maar nodig hebt om relaxed, veilig en comfortabel te rijden. Daarnaast biedt de auto dankzij slimme technologie, connectiviteit en geavanceerde veiligheidsfuncties de veiligheid waar Volvo bekend om staat.

Verder is de XC40 T2 uitgerust met LED-koplampen, 17’’ lichtmetalen velgen en een 12,3’’ digitaal instrumentenpaneel. Ook heb je de beschikking over Volvo Sensus Connect, waarmee je onder meer het klimaat, de audio en apps bedient. Daarnaast is de XC40 T2 voorzien van Park Assist achter, DAB+ radio en Volvo on Call.

Met die laatste optie kun je je Volvo eenvoudig en veilig een bepaalde periode met anderen delen. Waar je auto ook is, vrienden en familie kunnen ‘m altijd openen met hun mobiele telefoon en vervolgens een speciale sleutel activeren die alleen werkt als jij toestemming hebt gegeven om je Volvo te lenen. Nogmaals, standaard in de XC40 T2.

Met de XC40 T2 krijg je meer Volvo dan ooit voor je geld Met de XC40 T2 krijg je meer Volvo dan ooit voor je geld

Reserveer online binnen 5 minuten

De XC40 T2 heb je binnen 5 minuten online besteld! Met het tijdelijke Volvo Private Lease tarief vanaf € 449 per maand kun je deze Volvo zorgeloos rijden. Dat bedrag is inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Het enige wat je zelf betaalt, zijn de tankbeurten.

In samenwerking met Volvo

Reageer op artikel:
Met de XC40 T2 krijg je meer Volvo dan ooit voor je geld
Sluiten